Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
Aktív témák
-
george11
addikt
válasz kalapos #3047 üzenetére
Énis erre gondoltam, de írták fentebb, hogy A64 3800+ 6600GT-vel is szaggat, mint atom
Azért, ha valakinek van eladósorba egy Barton procija, az sípoljon ám
(a vga-t meg majd meglátom)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Tidor00
tag
valakik megy holnap Pestre
egy vga-t kéne felcipelni
sosmég gondolkodom rajta
-
Chaser
legenda
válasz george11 #3036 üzenetére
Nem pont az egy game miatt kell rá költeni, egyre gépéhesebb gamek jönnek ki, a minimum befektetés sztem ennyi, gondolva az esetleges jövőbeni bővítésekre is.
Ha bővítés nem játszik, akkor egy 945-ös lap, 300-as FSB-t mennek, mellé egy M0-s 2140, lap+proci használtan 25k, bár én mióta megvan a GB p31-es lap, nem bántam meg azt a pár k-s felárat
Tibibi: ez neked is szól, házból meg ne vegyél drágát sztem, inkább tápot vegyél faxát, de az is 7-10k-ból megvan. Amit georgenak ajánlottam konfigot, sztem neked is jó lenne.szerk:#3057 tibibi :
GB P31DS3L 17-19k
420-as conroe cerka 8k
1 v 2 GB ram 5.5 v 11k
FSP 350 v 400-as PNF 7-10k
Codegen házikó 4k
VGA: min 7300 ddr3-as GT 14-15k
HDD-ODD ízlés szerintEzek az új árak
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
rolko
őstag
Eladó!
- Sapphire ATI x1650xt PCI-E eladó SOS-be!!! Dobozában, tartozékaival, még másfélév gari ez E-boltba!!
- CeleronD 2.8 533/256 s478 + ajándék rézmagos hűtő
- 56k-s fax modem /1k/
- Mercury 400W moddolt, venti nincs benne /2k/
- Mercury 300W, venti nincs benne, működik csak a feszültésg instabil benne /1k/ -
aXXon
őstag
Igazából talán csak vgaból vennék erősebbet a Chaser kolléga által ajánlottnál, illetve ugye elgondolkodtató a legkisebb 21XXes pentium beszerzése!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Chaser
legenda
Azért írtam amiket írtam, hogy beleférjen a kollega által írt keretbe, persze a 73gt már komolyabb gamekhez kevéske, ezért kell phról venni, meg a procit is, most épp 15k-ért árulok egy 2180-at De már valszeg elkelt
Ha valakit érdekelnek ilyen cuccok, bolti árnál valamivel olcsóbban tudok segíteni a beszerzésben, gari is mehet, de feltétel az FSP táp használata/ mármint a gari feltétele/_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tibibi
őstag
igazából a gyerek sipol hogy nem mennek a játékok a régi abit is7e p4.2,6 1gb ram gf4ti4200,400w chiftech.táp.codegen doboz. gondoltam lecserélném a deszkát procit ramot vga-t .Amit írtatok jól hangzik köszi Holnap nézelödök a Zóna computert ismeri valaki a pajzs utcában?
-
aXXon
őstag
Nem fikázásnak szántam
tibibibi : nem is hallottam még erről az üzletről, Kecskeméten van?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
Mostmár tudom melyik az, de tényleg lövésem nem volt róla, hogy melyik lehet ez a nemzetközi hálózat
-
george11
addikt
-
kalapos
tag
Pl. ez a lap tudja a 333-as FSB-t is és jó olcsó és 945GC csipszet:
ASUS P5LD2-X/1333 LGA775 i945
Végül is a legköltséghatékonyabb játékgép összeállítás mostanában:
- alap (ettől nem lehet eltérni): 1gb ram + 420-as cerka
- vga minél jobb, amennyi lóvét csak lehet ide kell nyomni
- a többi szinte mindegy (minél jobb a lap annál jobban húzhatod a cerkát)[ Szerkesztve ]
Inviziböl Dzsizusz
-
God Vazzeg
veterán
-
akom
őstag
válasz God Vazzeg #3073 üzenetére
A lényeg az kedves fórumtárs hogy elmenjél !
ÉS ott legyél, mert úgyis veszel valamit. Vagyis a legtöbb ember igen.
Velem nem járnak jól mert én célirányosan vásárolok (na jó csak akkro ha egyedül megyek). -
george11
addikt
Sikerült feltelepíteni a biztonsági másolatot ?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
tibibi
őstag
én egyszer kib@sztam velük oda mentem nyitásra akkor az volt a duma,hogy még nem jött az árú mondom semmi gond várok még egy órát aztán megyek a fogyasztóvédelemhez tíz perc múlva jött egy csóka,hogy sajnos nem lesz semmi az akcióból,mert nem kapták meg a beigért cuccot
-
OTee
aktív tag
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
Tidor00
tag
eladó vga akár 7300 helyettt
még gondolkodom rajta
-
GrandeP
addikt
Zóna compúter? Akkor az akkor multi világhirű cég, mint a Dzs computers (a börtön mellett).
olyanok mint a gsm boltok, h már lassan mindenhol van 1 pc bolt, csak sajnos max a negyedében vannak hozzáértő emberek.
Én már mondtam olyat 1 szervízes kollegának (14-16 éves lehetett a srác, terminátor computers), h egyből kinőtt 2 pattanás a fején... pedig csak nem jutott eszembe az eszköz neve, én meg körül írtam szakszavakkal.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
K9
tag
20-30L akvárium érdekel ami már otthon szemétnek minősül.
Max fűtő érdekel hozzá más semmi.
Privátban. -
greatchaos
addikt
valami régebbi fűtésem lenen hozzá
mod: neme anno 150 litereset fűtött, de azt évek óta felszámoltam, esetleg levegőztető/tisztító is lenne hozzá - mindenképpen próbára szorul mindkettő, mert vagy 5-10 éve nem volt használva
anno hóbort volt, de kihaltak a halak pár hónap után, aztán el lett rakva...
[ Szerkesztve ]
-
OTee
aktív tag
válasz greatchaos #3083 üzenetére
THX!
Én is így gondoltam, csak +erősítés kellett.
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #3078 üzenetére
Öööö én sem kaptam kenyérpirítót, és mérges is lettem ... mi a címe a csajnak? Hova kell menni ?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
-
kalapos
tag
Nincs itt valakinek eladó FM Transmitter-je? (Mp3 lejátszót rádugom, autórádión befogom)
Inviziböl Dzsizusz
-
aXXon
őstag
válasz kalapos #3090 üzenetére
Na vazz druszám, ha ráért volna a transmittered, végre lehettem volna elsőőőőőőőő _D
-
george11
addikt
Nevető harmadick
-
Tidor00
tag
majdnem dobogós....
7800gt eladómég gondolkodom rajta
-
Haart
addikt
Első
-
tibibi
őstag
1ső üdv találtam egy ilyet 3hónapos 45k megéri GIGABYTE P35C-DS3R alaplap + CORE 2 DUO E4400 BOX csak könyebben találnék mellé vga-t
-
Sperafico
aktív tag
SAmsung 740N 17" monitor 2,5 év garral eladó 32k -
S.Feri
őstag
Proci:
- E6300 - dobozos, de doboz nincs, 3 nap gari, 23.500Ft
- E6750 - dobozos, próbagari, 37.000FtAlaplap:
- Asus P5b, dobozában mindenével, 2008 márcig gari, nálam. - 18.500Ft
- EVGA nForce 680i SLI 775 AR, 10 év gari - 35.000Ft
- Asus P5N-E sli OEM csak doboz nincs, 3nap gari- 19.000FtRam:
- SuperTalent T800 2x1GB DDR2-800 4-4-3-8, - 2.2V - 21.000Ft némi plussz fesszel ugyanez: DDR2-1000 4-4-3-8 2.25V
- GEIL 2*1gb ultra, 4-4-4-12/800, papíros gari - 15.000FtVideókártya:
- Gecube x1950pro 512mb, dobozában mindennel, kopy33-nál garis 11hó, 33.500Ft
- Xpertvision 7300gt, OEM zacsi és lemez, - 10.000Ft
- Sapphire 2900Xt, dobozában, 2 év papíros gari - 65.000FtMonitor:
- Sony SDM E76D, dobozában, próbagari, pixelhibamentes - 32.000Ft
- Samsung 2032MW, dobozában, papírok, gari - 67.500FtEgyéb:
- Razer DeathAdder egerek, dobozos, bontatlan, próbagari - 8.500Ft
- Razer Copperhead kék, dobozos, bontatlan, próbagari - 10.500Ft
- Razer Copperhead zöld, dobozos, bontatlan, próbagari - 10.500Ft
- Asus 1814B LT Író - 5.000 Ft
- Sound Blaster Live 4.1 ct4830: 2.000Ft ebből 2db van.
- 17''-es Samsonite Sahora notebook hátizsák utazóknak kiváló, a legnagyobb méret! 2 féle van belőle. 12.000Ft
- 17''-es Dicota perfect skin. Notebook tatyi. 5.000Ft
- Enermax Liberty 400w, papíros garival, - 14.000Ft
- Chieftec GPS550AB A, - 15.000Ft
- Pioneer 109 dvd író - 4.000FtMsi s270 notimat eladnám. ára 145.000Ft
12.1" WXGA, 16:9, 1280x800
Mobile AMD Turion64 MT30(64bit), 1600 MHz
Radeon Xpress 200G
1Gb DDR
80Gb Winchester
8x DVD+-RW DL
ATi Mobility Radeon® X300/16-128MB
AC'97 16 bit sztereo
10/100mbps LAN
4in1 Card reader
56K modem
Bluetooth
FireWire I-link
PCMCIA
USB 2.0 (3db)
VGA monitor
Wireless 802.11b/g
Méretek: 303 x 225 x 28 mm
Súly: 1.9 kg
2007. 03. havi notebook, még 1.5 év garanciával, dobozában, papírjaival.
Telepítő lemez sajna nincs. De a driverek egy lemezre ki vannak írva.
A noti fehér színű szép állapotban, nem karcos.
Kérésre küldök képeket, illetve majd ide a topikba is rakok ki.
Billentyüzete német, és egy német xp home is van hozzá.Eladó lenne ez a clevo noti! Clevo m540n: ára alku szerint
képernyő: 14,1 WXGA TFT 1280x768
chipset: Intel 945GM + ICH7-M
grafikus kártya: Intel Graphics Media Accelerator 950
processzor: Intel 2,0 GHz Core 2 Duo T7200
RAM: 2048MB DDR2 667
HDD: 120GB HDD SATA
optikai: DVD író Double Layer
Express card,
Magyar billentyűzet,
Külső monitor csatlakozó
AC’97 hangkártya,
3x USB 2.0,
1x 10/100/1000 Mbps Ethernet csatoló
1x 56k modem
1x mikrofon jack, 1x audio out
1X S/PDIF
Webcamera
Wireless Lan
Bluetooth
Li-Ion akkumulátor
Dobozában, papírjaival! Kiskergarival, 2008.03. hóig kiskergari, utána még 1 év gyártói gari van a notebookra! Karcmentes mint az új az állapota!De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest