Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
aXXon
őstag
Faszom bele verem, 8adjára próbálok egy rohadt aprót feladni, azt nem működik....
1991es Opel Vectra típusú személyautó eladó. Az autó kívül belül esztétikailag kifogásolható, a szervó olaj kicsit folyik (egy év alatt 5 litert töltögettem bele, literje olyan 1200 ft és az utolsó flakonból még van). A karosszéria a tavaly áprilisi műszakira fullosan meg lett csináltatva, de lefényezve NEM lett. Azóta csak a küszöböket kellene megcsiszolni géppel és lekenni alapozóval, mert egyéb helyeken még ennyi felületi rozsda sincsen. Az autóban van egy kevesebb mint egy éves Sony mp3as fejegység, elektromos ablak, elektromos tetőablak, kicsit magas az alapjárat, de ezzel mindig küzdöttem, ott egy kis felújítás szerintem nem ártana, a szerelő szerint max 10ezer forint, de én már nem akarok költeni rá,pláne, hogy az autó így is tökéletesen működőképes. Nem hagyott ott sehol még.
Más hirtelen nem jut eszembe, bárkinek bármi kérdése van, tegye fel,
szívesen válaszolok.Az ár természetesen alkuképes, azért írtam ki ennyit, mert ha kevesebbet írok, ingyen akarnák vinni a hiénák
Irányár : 180.000.- Ft
Aktív témák
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- GT710 passzív videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest