Új hozzászólás Aktív témák

• válasz lee732 #836 üzenetére

Azert ez eleg nagy sztori lesz,ha tobb szaz karosult van,es a NAV csak ugy visszalopja a penzt.

Azt te csak hiszed.
    2022-ben az egyik itthoni számtech nagyker egyik hétről a másikra bedőlt.
    Pénteken még hoztam onnan árut, hétfőn már nem volt elérhető az oldaluk, ekkor még nem gondolta senki, hogy gáz lenne. 2-3 nap múlva ugyan az volt a szitu mint a Kazy esetén, a weboldal elérhető volt, de de csak hibaüzenet fogadta az embert.
    Ugyanezen hétvégén jött a levél a NAV-tól, hogy nyilatkozzak van e a nagykernek felém tartozása, vagy én tartozok e a nagyker felé még pénzzel esetleg (halasztott 8 napos utalás miatt ugye)

Kb 2-3 hét múlva újraindult az oldal más néven, más címmel, minimálisan átalakított kinézettel, és kb ugyanazon árukészlettel, a régi dolgozókkal (legalábbis a számlán ugyanazon nevek vannak :)
    Akkor kicsit jobban beleástam magam, és nem sokat kellett keresgetni, hogy eljusson az ember oda, hogy a cégjegyzésre jogosult emberke az igen csak kormányközeli emberke, és pici keresgetéssel az is kiderült, hogy ugyanazon személyek egyike aki részt vett a COVID idején a vakcina mutyiban meg sok másban. Még az átlátszó is hozott anno le cikket róla. [link]

Még csak a hírekbe se került be, hiába a párhuzam vagy összefüggés.
    Ezt csak kitekintésnek hoztam, én nem lennék olyan optimista.

Új hozzászólás Aktív témák