Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cztompi
újonc
Mégegyszer köszi mindenkinek aki próbált segíteni. Ha esetleg volna egy használt, pides jó állapotú Gaggia classic vagy valami hasonló, akkor az érdekelne, megvenném.
Üdv: cztompi -
cztompi
újonc
válasz
fragola.6035
üzenetére
Akkor lehet használt gépet kellene vennem. Esetleg ha van éppen akkor érdekelne, Többen is ezt tanácsolták, csak a kávéfőzőkhöz nem nagyon értek. Innem a fórumról okosodom,
-
cztompi
újonc
válasz
fragola.6035
üzenetére
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál. Az a baj, hogy Lelit Gildának 58-as a szűróje, viszont az már 180eft-ba kerül. Még vennem kell egy darálót is. Sajna ennyi már nem fér bele anyagilag. Az 58-as szűrőnek a kávé minőségében van jalantősége, vagy másban?
üdv: cztompi -
cztompi
újonc
Kedves Fagola!
Soldier2 hozzád irányított pideléssel kapcsolatban.
Gépvásárlás elött állok. Kinéztem Lelit Anna pl41tm, pides,130eft és pl41em 90eft pid nélkül.Kérdezném, hogy jobb lehet-e egy utólagos pidelés mint ebben a gyári? Meg tudnád-e csinálni, és kb, mennyibe kerülne?Gondolom az utólagos pideléssel ugrik a garancia!? Szerinted melyiket válasszam?
Előre is köszönöm a segítségedet.Üdv:cztompi -
cztompi
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket kérném,
Szeretnék vásárolni egy lelit kávéfőzőt, A kéedésem az volna, hogy L Anita pl42em, darálós 140eftL Anna pl42tm(pides)130eft , L Anna 90eft.-ost vegyem-e? Mennyire fontos a pid, hogyha napi 1-2 kávét főznék? Az olcsóbb Annát utőlag be lehetne(kellene)-e pideltetni, s mennyibe kerülne?Kihez fordulhatnék pideléssel kapcsolatban?
Elnézést a sok kérdésért, de nem szeretnék melléfogni. Ha valaki segítene nagyon megköszönném,
Üdv: cztompi
http://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/3-1-Kavefozo-keszulekek -
cztompi
újonc
válasz
soldier2
üzenetére
Köszi a gyors segítséget. Csak annyit látok a hirdetésben, hogy daráló: 38mm kés. Sajnos nem tudom hogy Fred vagy nem Fred. A másik gép Lelit Anna 10e-rel olcsóbb daráló nélküli. Az ár miatt gondoltam a darálós Anitát, mivel így nem kellene drága darákót vennem.
Továbbra is hálásan köszönöm a segítséget. Találtam egy robbantott ábrát:
http://espresso.lelit.com/bundles/looptribelelitespresso/documents/PL042EM-Foglio1.pdf?201512041830 -
cztompi
újonc
Üdvözlet minden kedves kávéimádónak! A hozzáértő segítségeteket kérném új kávéfőző vásárlásnál. Elpusztult a saeco nina plusszom, s helyette szeretnék egy sokkal jobb, finomabb kávét készítő gépet
vásárolni. Kinéztem egy "Lelit Anita PL042EM tipust. Mit gondoltok erről a masináról. Vagy esetleg más alternatíva? Előre is nagyon köszönök minden segítséget. Remélem hamarosan én is hozzáértőbb leszek.Údvözlettel: Czebe Tamás http://kavebolt.net/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2286
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest