Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dozbik
tag
Sziasztok! Tudom, hogy ez most nagyon divatos, de van véleményetek, hogy a Philips Series 5000 EP5345/10 vagy EP5365/10ről vannak vélemények? Illetve hogy ár/érték arányban a BrendonTavaszos kuponnal (155-ért és 147-ért) érdemes-e elgondolkodni rajtuk? Lehet, a végét járja a mostani Gaggia classicom és kezdek kicsit "kiégni", úgyhogy már ezen is elgondolkodtam. Mert már csak néhány napig érvényes a kupon.
[ Szerkesztve ]
-
Dozbik
tag
Sziasztok! Épp most cseréltem kartömítést a Gaggia classic 2015-ös kávégépemben. Miután bepattintottam az új kartömítést, bekapcsoltam a gépet és elég sok gőz jött ki belőle az elején, azt gondoltam, ez normális, de kb. 15 perc bekapcsolva hagyás után kicsit égő gumiszagot éreztem és vmi kis füstfelhőszerű dolog jön ki belőle... Ti tapasztaltatok ilyet vagy hallottatok már erről, hogy ezt mi okozhatja és mi a teendő ilyenkor?
-
Dozbik
tag
válasz bbuffy #94113 üzenetére
Én ezt néztem: [link]
Korábban rendeltem ebből a fajtából is [link] , ezt próbálta az előbb beletenni a szerelő muksi, de nem passzolt bele, alakra úgy néz ki, mint az első. De ahogy elnézem, más üzletekben is vmiért hasonló áron van, úgyhogy lehet, nem marad más, mint ezt megrendelni.[ Szerkesztve ]
-
Dozbik
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robotporszívók
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest