Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
Keresztapper
üzenetére
Köszi!
Egyébként beszéltem a bolttal, visszaveszik a gépet, holnap postázom is nekik. Majd beszámolok a fejleményekről, hogy legyen egy tapasztalat a topikban az üzlettel.
-
sanzi89
addikt
válasz
ronin s8
üzenetére
Ha viszontlátom a pénzem - tartok tőle, hogy nem mostanában lesz - akkor egy darabig biztos nem veszek semmit, és visszatérek a 10k-s elektromos gagyarellára, ami otthon van, mert még ez is finomabb kávét főzött.
De a melóhelyen lévő Siemens ősrégi lelet - mikor idejöttem dolgozni a raktárban volt, kb 10 éve használatlanul, szétszedtem, kipucoltam, szóval képzelhető milyen idős lehet - is jobb, de legalább ugyanilyen jó kávét csinál.@hanolfe
Köszönöm szépen a segítséget, de már nincs kedvem játszadozni vele, elfogyott a türelmem.
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Ma reggel bekapcsolva a gépet, az összes piros hibajelző led világított. Egy ki-be kapcsolás után - talán ezen is Windows fut? - megpróbáltam egy szemes kávé főzéssel, aminek az eredménye kb fél ujjnyi barna víz lett a pohár alján. Ezt kiöntve, majd újra elindítva a főzést végre értékelhető, kávénak mondható dolgot kaptam szemes kávéból.
Ma felhívom a boltot, visszaküldöm nekik és adják vissza a pénzem, mert idáig 75k-ért egy nagy nyűgöt vettem a nyakamba ahelyett, hogy egyszerűsödtek volna a reggelek. Ma reggel is már gyomorgörcsben mentem a konyhába, hogy mi miatt nem fog működni a gép...
-
sanzi89
addikt
válasz
Galahed
üzenetére
Köszi a "lelki támaszt", remélem, hogy megoldódik a dolog, lévén garancia van rá.
Egyébként darált kávéból főz, csak ha szemesre állítom, akkor jön belőle csak víz. De érdekes, mert tegnap este több másodpercig darált, ma zörren egyet kb 1 másodpercig, és kész, pedig semmi hibát nem jelez maga a gép. Lehet a kávé különbsége miatt, de a tegnap esti szemes kávéból meg a ma reggeli darált kávéból nyert eredmény között hatalmas a különbség, és nem a szemes javára, pedig az lényegesen drágább volt.Egyébként nem vagyunk egy nagy kávé fanatikusok, eddig el voltunk a 10k-s kávéfőzővel meg a bolti darált kávékkal, csak szerettük volna leegyszerűsíteni/megkönnyíteni a reggeli rutint. Ha esetleg a végeredmény is jobb lenne, az csak hab a tortán.
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Közben csak nem egy Saeco lett, hanem egy Jura Impressa E65 a jura-kavegepek.com oldalról. Áfával, postával, egy adag tisztító és egy adag vízkőtlenítő tablettával együtt volt 75k a vége. Majd írok bővebben is, ha valakit érdekel, most még csak kipróbáltuk, a napokban tesztelgetjük, bár az első főzés határozottan nem győzött meg...
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Miután több bolttal is beszéltem telefonon és érdeklődtem a típusok iránt az alábbi boltra és típusra esett a választás: Saeco Incanto De Luxe
Vélemények, érvek-ellenérvek a bolttal kapcsolatban esetleg a kinézett típussal kapcsolatban?
-
sanzi89
addikt
válasz
dugesz77
üzenetére
Köszönöm, de automata gépet keresek, és lehetőleg Saeco-t.
Mondjuk innen ez: Saeco Incanto Digital SBS 55.000Ft -
sanzi89
addikt
Tudtok ajánlani megbízható boltot, ahonnan érdemes lenne használt, felújított automata kávéfőzőt venni? Továbbá 50-60k-ért érdemes nézelődni, találni jó gépet?
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Sejtettem, hogy ilyen válaszokat fogtok adni, gondolkodtam, hogy van-e értelme írni egyáltalán.

Szerintem más dimenzióban mozgunk kávéivás ügyileg. Meg sem fordult a fejemben, hogy magamnak őröljem a kávét. Valószínűleg olyan ez, mint az IPS monitor és az SSD, hogy amiről nem tudom, hogy milyen nem hiányzik.

@vendingo
Köszi az infót, körbenézünk, hogy mit lehet venni, de akkor lehet mást keresünk magunknak karácsonyra.
-
sanzi89
addikt
Karácsonyra meglepnénk magunkat egy kávéfőzővel. Eddig egy 5.000Ft-os Tescos elektromos kávéfőzőt használtunk és mivel nem vagyunk kávé fetisiszták így meg voltunk vele elégedve. Kérdésem, hogy érdemes-e venni egy drágább gépet, mondjuk 30.000Ft-tal bezárólag? Eszpresszó kávéfőző kellene, mit javasoltok? Nem iszunk drága, speciális kávékat, Tschibo Family, Omnia, Paloma amit szoktunk venni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest