Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Bár úgy vettem észre, hogy errefelé "közutálat" tárgyát képezi a márka, aminek biztos megvan az alapja, de szerintem nem teljesen elvetendő valami Lelit gép se, ha találsz jó áron. Én tavaly vettem egy 2016 -os, gyakorlatilag hibátlan Lelit PL042EM gépet 50 000Ft -ért. Nyilván bőven vannak ettől jobb főzők, darálók meg pláne, akár kategórián belül is, de ennyiért szerintem megérte/megéri. Persze tervben van a fejlesztgetése is (PID és hasonlók), mert lenne hova. A daráló+főző kettő az egyben gépekkel az mindenképp hátrány, hogy nem tudod külön a darálót eladni és venni egy másikat, ha később felmerül ez az igény.
Én anno többek közt úgy vadásztam a gépre, hogy beállítottam a hirdetésfigyelőket a szimpatikus márkanevekre történő keresésekre, ahol lehetett (jófogás, stb), aztán vártam a csodát. Pont szerencsém volt, mert ebédszünet előtt ránéztem az emailjeimre, jött az értesítő erről a Lelitről, kb. egy órája rakták föl. Gyorsan felhívtam, megkérdeztem, hogy tényleg ennyi az ára és tényleg semmi baja? Persze. Mondom akkor csak holnap délutánig ne adja el, legyen szíves. Nagyon rendes fiatal anyuka volt, tényleg nem adta el elölem.
Ahogy megbeszéltük, koradélután már hoztam is haza a szerkezetet. -
soldier2
őstag
válasz
ribarszki
üzenetére
Egy alap (nem tuning) Gaggia Classic és egy Graef 702 daráló már elég a klasszikusabb kávékhoz (sötétebb pörkölés, kakaós, keserűcsokis íz). Ha meg beránt a dolog akkor a gép kiváló tuningalap, a darálón meg nem buksz sokat. Arra figyelj, hogy a 2015-18 közötti Gaggia Classic kerülendő, az egy nagyon lebutított váldtozat volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy megbeszéltük, koradélután már hoztam is haza a szerkezetet.
)