Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Kávé Kálmán

tag

válasz #75655680 #96667 üzenetére

Előmelegítés. Ehhez a témához egy kiegészítés egy ángliustól (Hames Joffmann), aki Milánóban hosszan időzött a standunkon és nagyon megörült a Robot-nak, amikor meglátta nálunk. MInt mondta, már akkor megvolt minden felvétel a ROBOT review-jához, csak a fájdalmas editálás volt hátra. Rámcsodálkozott, hogy minek előmelegíteni. Mondtam neki, hogy csinálja úgy ahogy tetszik. Ott és akkor nem voltam vitatkozós kedvemben :-). A ROBOT-tal és a Pro700-assal Smartoztunk a HOST-on. Másnap újra visszajött, és akkor én csináltam ugyanabból az Etióp szárazból (közepes pörkölés) neki egy húzást előmelegítve. Azt mondta, hogy sokkal harmonikusabb volt az ital. A ROBOT szűrője üresen 84g nyom (csak a szűrő). Nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy ha eza tömeg szobahőmérsékletű, akkor mennyi hőt von el a beöntött forrásban levő 60-75g víztől. Összehasonlítás nélkül lehet, hogy fasza az elkészített ital. Ha utána elkészíted előmelegítve, akkor meglehet, hogy mégfaszább.

Új hozzászólás Aktív témák