- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
Nekem a nespressoval a fő bajom, hogy nem érzem, hogy kávét ittam volna, talán csak a negatív hatását, de hiányérzetem marad utána, és innom kell egy rendes kávét. A másik, hogy van egy egyen háttéríze az összes kapszulának (eredetire gondolok), és ha már eleget ivott az ember, akkor csak ezt érzi a többi mű íz felett. Mi is tartunk egy ilyen gépet itthon a feleségemnek, karácsonyra lecseréltem egy szebbre, mert arra számítottam, hogy a régi gépben van a hiba, és hátha az újjal megint jók lesznek a kapszulák, de semmi nem változott.
A melóban napi 3-4 automatás kávét betolok (Saeco Office Royal + Mokambo Argento), és 100x inkább az, mint a nes. A cégnél van még egy Lavazza kapszulás is a vendégeknek, de mi is ihatunk belőle, na azt kifejezetten utálom, stabil égett gumicsizma. Tehát ha a kényelem a szempont, akkor már inkább egy jól beállított Saeco, és ki kell tapasztalni hozzá egy jó kávét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest