Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Az angolod szerintem teljesen rendben van, ennél jobb már nem, csak változatosabb lehet

Hiába nem gyártástechnológiára szakosodtam, nem tudom magamban elfojtani a mérnököt. Ha nem mérik, akkor nem hiszem el.
Amúgy én sem azért vettem, mert kiérezném a kukacot a meggykompótból, hanem mert - ahogy adp is írta - így biztosan nem foghatom a szűrőre a hibát. Különben meg ott munkálkodna bennem a kisördög, hogy mi van, ha én kaptam az 1000-ből 1 hibás darabot. Tudom, defekt... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adp
őstag
ja, amúgy.. viszont érdekes mert nem az az égett kesernye volt, hanem simán csak keserű utóíz...de holnap lentebb megyek a hővel. 93-ról indultam, szerintem megnézem 89-90 körül. Azt gondoltam még kevés is lesz neki ez, amilyen világos.
Amúgy nekem megér annyit a Strada, lelkemnek legalább is tuti. így is nagyon olcsó 5.5ért megvagyBazsee71: Azért az eléggé fura, hogy odaírta valaki, hogy ha nem akarsz szart venni akkor VST-t vegyél

"VSTs are the only real way to go if you don't want a potentially defective basket."The strada baskets don't get screened as rigourously as VSTs ?!?! Hát ezt honnan vette? akkor minek van bevizsgált darab is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy én sem azért vettem, mert kiérezném a kukacot a meggykompótból, hanem mert - ahogy adp is írta - így biztosan nem foghatom a szűrőre a hibát. Különben meg ott munkálkodna bennem a kisördög, hogy mi van, ha én kaptam az 1000-ből 1 hibás darabot. Tudom, defekt... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)