Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
nem irtál hülyeséget. tejhabot én az ikeás frenchpresszel gyártom az asszonynak. a vendégek úgysem tudják értékelni a jó kávét többnyire, igy ihatnak akár kotyogóból is, vagy, ha a gaggiával csinálod, nem fog feltünni nekik a liter tejjel, hogy kiszőkült a 3.ik dupla vége

-
Radukav
újonc
válasz
killerjohn
üzenetére
2 évig egy fullextrás GC - vel nyomtam. Aránylag jó kávékat húztam vele, pont ugyan ez volt a gondom. Mikor volt nálunk valaki, fél óra volt mire mindenki megkapta a kávét vagy caput.
Megint le fognak oltani, hogy ne dícsérjem már annyira, de az az igazság, hogy qjó kis gép!
3.hónapja használom, nagyon szeretem és még az asszony is elviseli a konyhában, ráadásul használni is tudja!
Kb 5 perc és tudsz főzni ( elektromos fejfűtés! ) , de tény, hogy kb negyedóra, mire teljesen az egész gép ( csésze melegítő is) átmelegszik. Azért ennyi idő általában mindig van.
Igen vannak ettől jobb gépek, csak otthoni használatra nem biztos, hogy optimálisak!
Ahogy már írták is ami el tud romlani el is fog, de van 3 év gari, egyébként meg ebbe sem lesz drágább a szivattyú mint másba...
Ja, a darálót el lehet adni ( bár nem biztos, hogy érdemes}, akkor meg egész jó az ára.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest