Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
aleister
üzenetére
könnyebb sokkal tekerni, ha filterre őrölsz. presszóra nehéz, akadhat, sokáig tart stb.
a kalibrációs dolgot nem értem, nem disszertálni akar senki őrlőből és általános tételeket alkotni, azt tudod összevetni, amit kapsz (illetve a legtöbb usernek nincs módja kalibráltatni az őrlőjét).
nagyon óvatosan mondom, hogy el lehet veszni a nagy kávéfizika és kávékémia elméletben, de közben meg ez egy gasztrohobbi. legyen finom, élvezd a készítési procedúrát. a kezdetekben bármi más, pláne a "mélyelmélet" abszolút félrevezető. szerintem.
(például ezen a ponton szerintem teljesen mindegy egy daráló fordulatszáma, tényleg. 6-9 bar nyomás mellett minden is befolyásolja a kávé ízét, de épp ezért egy-egy dolgot kiragadni is csalóka, mert az eredmény akkor is szórni fog a többi, nem kiragadott paraméter miatt)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest