Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melorin
üzenetére
Nézd: valszeg mindenki érti, amit írsz.
Kancsós vízzel szerintem nem lehetetlen elfogadható kávét húzni, de sok dologtól függ, hogy milyen lesz az eredmény (még víz szinten is), és semmiképpen sem lesz konstans vízminőséged. Anno tapasztaltam. Pl. szűrőcsere után elég jól lehetett érezni a különbséget, és mindig a megadott élettertemon belül cseréltem, bespeizolt készletből. Epként én sima Müller kancsót használtam.
Azt is tapasztaltam, hogy lehet szép kávét húzni, ami csak akkor nem végezte a lefolyóban, ha épp mellélottyant. Gyakorolni, tanulni is akkor lehet jobban, ha a használt anyagok minőségi jellemzőit viszonylag jól tudod rögzíteni. ...és ha már a rögzítéssel bíbelődsz egy kicsit, miért ne tennéd ezt a legjobbnak ítéltek egyikére?Szerintem kb. erről szól a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest