Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz hoffman_ #113587 üzenetére
Pedig a sepregetés is nagyjából annyi effort, mint a fújás, sőt lehet kevesebb és úgy tutira nem megy olyan helyre kávé, ahova nem kellene. (pl elektronikához) Két mozdulat a garatnál és kész, na az allground-ot többet kell pumpálni és mivel nem látod, nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy maradt-e még, vagy nem.
Az allground-hoz lenne jó valamilyen alternatív, 3d nyomtatott cső, ami a garattól jön ki, ezzel kiküszöbölva a gyári problémáját (van benne egy perem, ahol meg tud állni a pangó), de ilyet seholsem találtam. Sajnos itt az érintőkijelző miatt pedig nem férsz hozzá a garathoz.
-
senior tag
válasz hoffman_ #113587 üzenetére
Ormótlan? Hiszen az Electronic verziókon gyárilag ilyesmi tölcsér van Méretben pedig pont stimmel, ilyet szoktunk rátenni: [link]
Nyilván nem rábeszélni akarlak olyanra ami nem tetszik, csak segíteni próbálok. Pumpálni véleményem szerint nem jó, mert úgy oda is befújod az őrleményt ahová egyébként nem menne be. De lehet, hogy ez csak az én parám.Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest