Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
kisati748
üzenetére
Szia!
Köszi a képet, hát ez némileg bonyolultabb, mint vártam, láttam az Ebay-en is néhány képet valami hasonló elektronikáról, de az jóval egyszerűbb volt. Aztán persze lehet csak másik fotót tettek fel, hogy ne lehessen következtetni belőle semmire.
Ezt vissza kellene rajzolni, hogy meg lehessen tervezni hozzá a nyákot. Igen, valószínű a nagyobb gépekben is ilyen lehet, nem hiszem hogy nagyon különbözne. Max nagyobb teljesítményű elektronika kell a nagyobb motorok miatt. Azért lenne fontos az Electronic változat, hogy gombnyomásra tudjon működni. Nem tudom, kicsit talán zavaró lenne a nagy elfordítós bekapcsolóval használni. Egyébként nem tudom, nem használtam még ilyet, csak Graefem volt. De úgy tudom kényelmesebb a használata. Hogy érted, hogy szívás, ha elektronikussal adagonként őrlök? Adagonként őrlök most is egyébként, nem döglesztem a KV-t a tartályban.
Gondolkodom egy mérleges megoldáson is, hogy lehetne mondjuk egy komolyabb mérleget hozzápasszítani ehhez... Kart rátesszük, és a beállított súlynál megáll. Bár ha kimért adagokkal dolgozunk, akkor viszonylag felesleges...
Mi a véleményetek erről, van ebben ráció? -
sz.zs.
őstag
válasz
kisati748
üzenetére
Én adagonként őrlök és szerintem ( nekem legalább is ) nem szívás az Electronic , sőt, én nem vennék mást. Sokkal kényelmesebb garatseprésnél a ráindítgatás nekem úgy, hogy bal kézzel megemelem a tölcsér fedelét, seprek egyet jobbkézzel a garatból, majd a bal kezemben lévő fedélen megnyomom a manuális indító gombot, utána megint seprek és kész. Síma verziónál bal kézzel kéne sepernem ami kényelmetlen és jobb kézzel lenyúlni a kapcsolóhoz.
Nyilván ez csak én vagyok és lehet , hogy hozzá lehet szokni másképp is
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gondolkodom egy mérleges megoldáson is, hogy lehetne mondjuk egy komolyabb mérleget hozzápasszítani ehhez... Kart rátesszük, és a beállított súlynál megáll. Bár ha kimért adagokkal dolgozunk, akkor viszonylag felesleges...