Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gery0505

aktív tag

válasz kisati748 #106848 üzenetére

Szia!
    Köszi a képet, hát ez némileg bonyolultabb, mint vártam, láttam az Ebay-en is néhány képet valami hasonló elektronikáról, de az jóval egyszerűbb volt. Aztán persze lehet csak másik fotót tettek fel, hogy ne lehessen következtetni belőle semmire.
    Ezt vissza kellene rajzolni, hogy meg lehessen tervezni hozzá a nyákot. Igen, valószínű a nagyobb gépekben is ilyen lehet, nem hiszem hogy nagyon különbözne. Max nagyobb teljesítményű elektronika kell a nagyobb motorok miatt. Azért lenne fontos az Electronic változat, hogy gombnyomásra tudjon működni. Nem tudom, kicsit talán zavaró lenne a nagy elfordítós bekapcsolóval használni. Egyébként nem tudom, nem használtam még ilyet, csak Graefem volt. De úgy tudom kényelmesebb a használata. Hogy érted, hogy szívás, ha elektronikussal adagonként őrlök? Adagonként őrlök most is egyébként, nem döglesztem a KV-t a tartályban. :) Gondolkodom egy mérleges megoldáson is, hogy lehetne mondjuk egy komolyabb mérleget hozzápasszítani ehhez... Kart rátesszük, és a beállított súlynál megáll. Bár ha kimért adagokkal dolgozunk, akkor viszonylag felesleges... :) Mi a véleményetek erről, van ebben ráció?

• sz.zs.

őstag

válasz kisati748 #106848 üzenetére

Én adagonként őrlök és szerintem ( nekem legalább is ) nem szívás az Electronic , sőt, én nem vennék mást. Sokkal kényelmesebb garatseprésnél a ráindítgatás nekem úgy, hogy bal kézzel megemelem a tölcsér fedelét, seprek egyet jobbkézzel a garatból, majd a bal kezemben lévő fedélen megnyomom a manuális indító gombot, utána megint seprek és kész. Síma verziónál bal kézzel kéne sepernem ami kényelmetlen és jobb kézzel lenyúlni a kapcsolóhoz.
    Nyilván ez csak én vagyok és lehet , hogy hozzá lehet szokni másképp is :)

Új hozzászólás Aktív témák