- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ATi_1
senior tag
válasz
RetepNyaraB #13540 üzenetére
Igen, a Jázon féle kit. A betöltő része jól működik, de a "csőr" része tényleg nem túl felhasználóbarát. Illetve van valami alátét a kések alatt is, az is sokat segíthet a pangó csökkentésében. Összességében nem tudok vele megbarátkozni, úgyhogy meg fogok tőle válni, ha megtalálom az utódját.
Elképzelhető user error is, de előtte egy Graef gépem volt, amivel sikerült összehozni csatornásodásmentes főzést. -
_ATi_1
senior tag
válasz
RetepNyaraB #13537 üzenetére
Az enyémen egy 3D nyomtatott single dose kit van, ez sajnos nagyon szemetel, fél méteres körzetben minden tiszta kávé. A betöltő segéd nem tudom mi, de ezzel a résszel nincs gond, illetve pumpa is van rajta. Nemrég került hozzám, úgyhogy még tanulgatom, de szerintem a késekkel is lehet valami, mert sehogy sem tudom megszűntetni a csatornásodást. Valahol be lehet ezt vizsgáltatni?
A DF-ből én is inkább a 64V felé hajlok, illetve most májusban jön ki egy új széria DF, nekem elég biztatónak tűnnek.
donat_sz: Köszi az infót, ez elég biztató. -
_ATi_1
senior tag
válasz
RetepNyaraB #13535 üzenetére
A Major-hoz képest egy DF54-nek mennyi pangója van, erről van esetleg személyes tapasztalatod ?
Nekem egy Super Jolly-t kéne lecserélni egy olyan hasonló minőséget adó gépre, ami nem szemeteli tele a konyhát és viszonylag könnyen kijön belőle, amit beleteszek. Az elsődleges kiszemelt pont egy DF54, vagy DF64 lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Napelem
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple asztali gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest