- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
Köszi átgondolom.
Én nem kávézok csak nagy ritkán . A szüleimnek vettem tavaly tchibo kapszulás kávéfőzőt ajándékba, ami 1,5 hónap használat után elromlott. Javítani nem lehetett, pénzt visszaadták. Ugyanilyet nem akartam. Vettem 15 ezerért nekik DeLonghi Nespresso® Inissia EN80.B kapszulás kávégépet, mindenhol inkább azt ajánlgatják, ahhoz lehet kapni sok helyen kapszulát olcsóbban is .
Viszont maradt a tchiboból vagy 70 kapszula, gondoltam azokat bele lehetne rakni utántölthető kapszulába és akkor nem veszne kárba. Röviden ennyi. Remélem ez a nespresso
tovább bírja. -
xcvbxcvb
aktív tag
Köszi megnéztem, de ez a sealpod jó drága, ennyiért vettem most a kávéfőzőt, + tetőt mindig venni kell hozzá.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Remélem jó helyen kérdezem.
Nespresso kapszulás kávéfőzőhöz keresek ajánlott bestbuy tölthető kapszulát. Nézegettem főleg az eMAG on, pár értékelésnél lehet olvasni hogy beragadnak a gépbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest