Hirdetés
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ServerWorks #3267 üzenetére
Maximum a téglás sárga csibóval versenyezhet otthon mert minden mással jobb kv készíthető. Én akkor kukáztam a kapszulákat amikor kiszámoltam mennyit iszom meg 1 nap és mennyi a kilós ára.
-
Petyuska111
tag
válasz
ServerWorks #3267 üzenetére
Leírom még egyszer: hiába veszel Nespresso-ba bármilyen jó kv-t, a gép adottságai miatt soha nem fog jó kv-t készíteni, egyszerűen nem lehetséges fizikailag. Tudom, h ezt N. tulajoknak nem könnyű megemészteni, de akkor is ez van. Pontosan tudom - le is írtam, de minek? - , hogy nem karos géppel versenyez a Nesp., hanem a többi kapszulással és az ese poddal (és talán az automata gépekkel). Ebben a versenyben lehet, h a többi kapszulás cuccot megelőzi (bár még ez sem biztos), de csúnyán lemarad az ese pod mögött a csapolt kv minőségét tekintve. Pont. Semmilyen érzelmem nincs a Nesp. irányában, tényszerűen megállapítottam, hogy gagyi cucc. Kategóriájában van sokkal jobb. A másik (hardcore) fórumból többen használnak pod-os gépet (második, harmadik gépként), míg a N. használata nem jellemző. Aki korrekt kv-t akar inni (a lehető legkevesebb macera mellett a lehető legjobbat) ezt gondolja át, érzelmi alapon döntést hozók (nők 99+ százaléka) meg vegyék meg a legszebb színű gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Béta iOS-t használók topikja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest