Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#49155328 törölt tag Pörköléstől számítva két hét után bontsd ki. 
 1-2 hónapot bontatlanul biztosan elvisel azonban érdemes fagyasztva tárolni, kiporciózni kis mézes üvegekbe, főleg ha kilós kiszerelést veszel.
 Kávét csak frissen őrölve, nem döglött alapanyagból célszerű készíteni.
 Bármivel is készíted.Bár itt a topikban egyesek a bolti téglából is kiváló kávét készítenek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

looser addikt Győri kollégámat kértem meg többször, hogy hozzon a Kapuczínertől kávét. Volt olyan (gondolom a gyorsabban fogyó, így gyakrabban pörkölt) kávé, ami 3 napos volt, még várni kellett vele. Itt nem ír konkrétumot, de szerintem 3 hónapos kávéval sem lőhetsz mellé. Ha pl. Aldiban jársz, most jött pár kávé, szerintem még nem hozta el őket az Aldi MO-ra, hátha találsz köztük olyat, ami tetszik. Az alábbi pl. az egyik 2500 Ft-os Aldi kávé, a másik 2800 Ft. Sajnos nem tudom, mi a különbség. Én a lejáratot néztem, nekem ez a 3 hónap a "kattanás"  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mr.Csizmás
 Mr.Csizmás