Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Ha érdekel a kávé és a kávézás, akkor mindenképp érdemes. Nagyon sok olyan tudást ad át, ami érdekes, hasznos, megtanítja, hogy mire érdemes figyelni, mikor megszagolod akár az őrleményt, akár az elkészített kávét, milyen ízeket keress, mikor savanyú már a kávé, mikor túl keserű, egy kávéból hogyan tudod kihozni a legtöbbet. Az egyéni ízlésre is tekintettel volt, volt olyan kávé, ami nekem pont jó volt, a többiek arra szavaztak, hogy még lehetne édesebb, de ebből nem volt vita. Nekem személy szerint nagyon hasznos volt. Egyébként egy Sage Bambino Plus van nekem is otthon, illetve még a kickstarter kampány elején sikerült jó áron megvenni a Timemore Sculptor 064S-t, de kézi őrlővel, vagy más kúpos őrlővel sincs gond, ha olyan van, azzal is használható a tudás. Volt olyan a képzésen, aki csak kotyogóst használt és ezen nem is akart változtatni, csak egyszerűen érdekelte a dolog.
-
donat_sz
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
+1 engem is érdekelne a tapasztalat vagy akár egy élménybeszámoló is minden napról külön-külön

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Automata kávégépek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mr.Csizmás