- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Il Padrone
senior tag
Neked talaltak ki a polgari szolgalatot.
Nem kell katonanak menned ha nem akarsz. Az esku elott barmikor kerheted a polgari szolgalatot (olvasd el a torvenyt, milyen esetben van ra jogod, milyen esetben nincs). Ha erdekel, tudok segiteni.
A katonai szolgalat alkotmanyos kotelesseged.
Mindenkinek van urbanus legendaja, hogyan uszta meg a katonasagot. Nem kell mindent bevenni. Amikor nekem kellett vonulnom a nagyszaju en csak bementem a sorozasra, nem vittem semmilyen papirt, csak odaszoltam a pszichologusnak, nekik hogy bek****** sracokrol kiderult, hogy 10 evvel ezelott gerincserve volt. 5 eve jar pszichiaterhez, 3 eve antidepresszanst szed, 1 veseje van stb. Csak utolag jar a szajuk, teged meg megszivatnak.
A nagyszaju pszichologiai okokra hivatkozas meg megint legenda. A pszichologus, pszichiater 10 percet beszel veled (nem a sorozason) es el tudja donteni, hogy csak dumalsz, vagy tenylegese komoly bajod van.
Nem kell mindenkit hülyének nezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest