Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
''ha pl megjelenek a bevonulás napján és megmondom, hogy köszönöm szépen, de haza megyek. akkor mit tehetnek velem? elkapnak és betuszkolnak?''
Nem tudom, de szvsz valószínű...
Ilyennel még nem találkoztam...
Amikor én voltam sorkatona, akkor volt egy srác, aki egy nappal később vonult be...
Vele nem csináltak semmit (leszámítva, hogy jól megszivatták - moshatott föl jó sokat, sokáig...).
Ha egyáltalán nem jelensz meg, akkor valszeg a yarddal kerestetnek meg...
''az nem alkotmány elenes..?''
Nem hiszem. _Alkotmányos kötelezettséged_ a sorkatonai szolgálat ellátása (a jelen helyzet szerint). Egy demokráciában nem csak jogaid, kötelezettségeid is vannak, ezt felejtik el sokan (ez persze főleg nem neked szól...
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sh4d0w: Nyitlocker
- SzinkronSarok - Elegendő támogatás gyűlt össze a négy új projekthez
- Óra topik
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Huawei Watch 3 Pro szép állapot, olcsóbban (hibás korona)
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyennel még nem találkoztam...
Amikor én voltam sorkatona, akkor volt egy srác, aki egy nappal később vonult be...
Vele nem csináltak semmit (leszámítva, hogy jól megszivatták - moshatott föl jó sokat, sokáig...).
).