- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
''ha pl megjelenek a bevonulás napján és megmondom, hogy köszönöm szépen, de haza megyek. akkor mit tehetnek velem? elkapnak és betuszkolnak?''
Nem tudom, de szvsz valószínű...
Ilyennel még nem találkoztam...
Amikor én voltam sorkatona, akkor volt egy srác, aki egy nappal később vonult be...
Vele nem csináltak semmit (leszámítva, hogy jól megszivatták - moshatott föl jó sokat, sokáig...).
Ha egyáltalán nem jelensz meg, akkor valszeg a yarddal kerestetnek meg...
''az nem alkotmány elenes..?''
Nem hiszem. _Alkotmányos kötelezettséged_ a sorkatonai szolgálat ellátása (a jelen helyzet szerint). Egy demokráciában nem csak jogaid, kötelezettségeid is vannak, ezt felejtik el sokan (ez persze főleg nem neked szól...
).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyennel még nem találkoztam...
Amikor én voltam sorkatona, akkor volt egy srác, aki egy nappal később vonult be...
Vele nem csináltak semmit (leszámítva, hogy jól megszivatták - moshatott föl jó sokat, sokáig...).
).