- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Ha nem kivánsz vitatkozni mások véleményével az a te bajod. Én sajnos túl sok helyről (baloldali TV-k, rádiók) informálódom ahoz, hogy egysíkú legyen a véleményem a dolgokról

Sajnálom ha úgy véled, hogy a polgári lakosság célirányos irtását (hívhatjuk terrorizmusnak?) összefüggésbe lehet hozni a pártpolitikával. Az hogy melyik oldallal szimpatizálok annak semmi köze ahoz, hogy miként ítélem meg ezt a kérdést. Azt meg hogy én az amerikai - izraeli oldalt védeném nem tudom honnan veszed. Az amcsi háborús (gazdasági) taktikáról szóló hozzászólásomat nem tudom olvastad-e (#114) Szóval ennek tükrében nem hiszem, hogy vádolhatnál ilyesmivel
Miután megkaptam tőled a beosztásomat (liberálbolsevik, kommunista), szeretném megkérdezni tőled, ha ilyen könnyen osztogatod ezeket a jelzőket, te milyen csoporthoz oldalhoz sorolod magad, mivel eddig nem derült ki
Azt már visszautasítottad, hogy a fideszhez húznál, meg azt is, hogy csurkához. Tehát igazán érdekelne, hogy melyik ideológia áll hozzád a legközelebb. Netán mindenfajta ideológiától mentes, szabad és független gondolkodó vagy?
ui.: Remélem nem baj, hogy mertem írni ide
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hálózatokról alaposan
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest