Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Hú, de régen voltam itt.

Pénteken meghalt nagypapám
Csont és prosztata rákaj volt, nagyok voltak a fájdalmai az utolsó napjain, neki minden féle képpen jobb így.
Nekünk annál kevésbé
Egy csütörtökön, papám felesége, hívja anyámat, hogy papám nagyon beteg, már 1 hete sincsen hátra...Másnap reggel indultunk, hogy idejében odaérjünk a dolgoknak. Apám zárja az ajtót, mikor jön a telefon: -Az nap 6:50-kor elhunyt...
Anyámat sajnáltam a legjobban, neki ez a 3. eset, hogy mentek volna látogatni, de mire odaértek, meghalt az illető. Nagybátyja, nagymamája, és most az apja is. Azért ez milyen kegyetlen már nem? Van elég gondja szegénynek, még ez is...(Munka, itthoni dolgok, lakás...én)
Én már azt hittem, a költözés után már kezdenek rendbejönni a dolgok...De neeeem. ÁáÁáÁáÁ
Have a Nice Day
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest