Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Hát ez hihetelen

Ma is suliba kellett volna mennem, de hála ofőnek, elmentünk egy másik iskolába, ahol felavattak vmi beton placcot.Reggel 3/4 6-kor keltem. SZOMBATON!!! Azon voltak a játékok(kézi, foci). A két iskola között folyt a harc - enyém, és ahova mentünk- lány vs. lány fiú vs. fiú felosztásban.
Volt ott egy büfé, odamentünk, mindenki éhes volt. Én gondoskodtam magamról és hoztam otthonról. Az egyik ''idegen'' undorító módon csámcsogott, nyitotszájjal. Rászoltam, hogy légyszi csukottszájjal egyél. Erre ő: -Kussoljá, mert beverem a pofád. Én csak néztem rá, nem süllyedtem le az ő szintjére. Erre jön egy ottani tanár, és rászólt a gyerekre, hogy ő ne legyen olyan bunkó mint én. Én csak csodálkozdtam, mert csak azt tanítottam meg neki, amit az anyja elfelejtett.
A tanár meg folytatja: Elég ha csak egy bunkó van itt. Ide jön egy másik iskolába és így viselkedik. aztán: - Nem szégyelled magad?
-NNNeem - mondtam
Erre mondja, mondja, mondja, én meg csak bólogatok, mondom mennyé má', mennyé má'. Nem hallotta aztán elment.
Végre, hogy elment, mert már nem bírtam tartani a röhögést
Jah, azt is mondta, hogy mondjam meg ki az osztályfőnököm mert felhívja. Mondom hívjad(persze halkan). Persze ott volt kint a pályán és drukkolt.
Ebbe az iskolába se megyek többet az biztos
Ráadásul, tiszta szemét az udvar, folyik a plafon, hót büdös van mindenhol.
Ha nálunk van vmi rendezvény felnyalatják velünk az udvart, udvariasság, sütike és tejecske a vendégnek.
Aktív témák
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Robotporszívók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A tanár meg folytatja: Elég ha csak egy bunkó van itt. Ide jön egy másik iskolába és így viselkedik. aztán: - Nem szégyelled magad?