Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ez jó kérdés... nem nagyon pörög a topik, lehet, hogy az autós topikba kellene ellátogatni.
Nekem is volna olyan kérdésem, mint a #7, sőt még cifrább... -
Jár errefelé valaki?
MaCS
-
tha_answer
őstag
Sziasztok!
Milyen kapuautomatikat javasoltok ami tud alexat is?
-
peti_andor
újonc
Redonykapuja van valkinek? Vagy barkinek valamilyen velemenye rolla?
En hely hiany miatt ilyet tudnak fel szerelni.
-
forten
aktív tag
Hello.
Egy kis tapasztalat...
Körülbelül egy hete beköltözött,egy kis mocsok egér,a garázsomba.Gondoltam jól van komám,semmi baj.Egér fogó felállít,várom a másnapot,abban a reményben,hogy ott meg lesz a kis huncut.De,nem.Ezt eljátszotta 3 napig,hogy a csapódós egér fogó nem vágott rá.Igen-igen,én pont így hitetlenkedtem,mint Te ,aki olvasod.
Kiderült a turpisság,észrevettem ,hogy ez egy egész kis egér,azért ússza meg.
Szóval jöjjön a lényeg,nyitnám ki az elektromos garázs ajtót,nyomom a gombot,semmi.
Egyből sejtettem mi történhetett,igen pont az.Elrágta a kis görény,az odavezető kábelokat.
Mivel a szerkezet,egy lambériára lett felszerelve,nem volt kis munka szétkapni.a képek önmagukért beszélnek.
Kijavítottam már működik,még az egérke is él,de holnap veszem egy másik csapdát,mert ez lop,és rág mindent. -
batman.
senior tag
Kapunyitó távirányítót szeretnék klónozni.
Az eredeti RIB moon 2 (sárgán világít).
Amire szeretném átvinni: univerzális kinai
Resetelni tudom, másik kínai távirányítóról a demójelet másolja, a RIB-ről bárhogy forgatom nem veszi át a jelet.
Valakinek van tapasztalata RIB-bel? -
lacam
aktív tag
Az még hozzá tartozik, hogy a kapu nem teljesen, de részben "telt" (tehát a kapu felső felén átfúj a szél, míg az alsó felén nem) illetve az oszlop szélétől bőven 10centinél kevesebb a távolság...
-
lacam
aktív tag
Sziasztok
Nem találtam - bizisten kerestem!! - ebben a témában topicot, ezért csinálok egyet, hátha más is megosztaná tapasztalatát, kérdéseit...
Úgy esett, hogy el kell gondolkodnom egy automata kapunyitó beszerzésén, mert számomra elég nagy nyűggé vált a kapu maga. ( cca. 5 perces procedúra az lakás ajtó zárása és az elindulás között)
Néztem a felhozatalt s már 74000ft- tól találtam kétszárnyas kapura valót...a minőségéről természetesen fogalmam sincs.
Sokat nem költenék rá -mivel forráshiányban szenvedek-, így maradnék a low-cost kategóriában (Hörmann - Ditek ezért kiesik) amiben szerencsére így is marad elég választék. A kérdés az, melyik a kevésbé rossz, esetleg jó, netántán - ha akad - kitűnő választás ebben az árszegmensben.Egy 200kilónál könyebb, két szárnyú kaput szeretnék autómatizálni, infra sorompóval és lámpával az oszlopon. (minimum 3 távirányítóval) 70-80e ft-os kategóriában.
Sansztalan?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest