- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Azért szerintem nézd meg. Ez K-1 és van kormánya. Itt a nyár hamar beletanulsz és egy ilyennel evezni ha már vmennyire megy sokal nagyobb élmény.
A Római-parton van a vízitelep ahol meg tudod nézni. Kiballagsz... iszol egy sört..ilyenkor van ott néhány kimérés
....közben megnézed a cuccot.
Ha érdekel holnap megadom az elérhetőséget(irodában hagytam a cetlit). Lehet szerdán vagy csütörtökön én is megnézem este 6 után. Ha gondolod kijöhetsz velem. Budafokon dolgozom(6-ig) és Szentendrére menet útba esik, ha gondolod a részleteket priviben ledumálhatjuk. Adataimnál minden
üdv
gege
ui ja a hitel miatt tudom, hogy új kell, de vmi rokonnak nem kell vmi 70k körüli cetelem által is támogatott bolt holmija amit amúgy is megvesz? Papíron azt veszed(rokon fizeti amúgy is magának) te meg megveszed a hajót
..csak egy 5let
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....közben megnézed a cuccot.