- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most bevallom, ezt a magyarázatot nem értettem, hogy "a billentyűzet kiosztás felülírást (nevezzük így) más rétegben alkalmazza, mint a win". No de miért tűnik kifejezetten OSX-specifikusnak tűnik a probléma, és se Windows-nál, se Linuxnál nem jelentkezik? Most kipróbáltam egy öregecske Fedora Linuxon, ott is helyesen működik (ez volt épp kéznél, igaz, virtuális gép formájában, ami elképzelhető, hogy megint változtat picit a képleten, de egyébként korábban sem tapasztaltam ilyen jellegű parát Linuxon).
Még esetleg Firefoxban csak kíváncsiságból meg tudnád nézni, ha kéznél van? Ha ott is ugyanez van, akkor legalább általános, és tényleg számolni kell ilyen gonddal OS X-nél, és jó tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest