- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ki tudnád próbálni a kedvemért egy normális böngészővel is, tehát ami nem Faszari? Csak úgy kíváncsiságból, mert még mindig nem értem, hogy az OSX ilyen retardált-degenerált, hogy egy normális keyboard layout beállítás is el van rontva, olyan almásan, vagy az Apple-nek csak a csodálatos büszkesége, a böngészőjük ilyen okos...
Köszi!"szarul beállított karakterkódolás és beviteli ellenőrzés mellett ez miatt nem tudod beütni a születési időd, vagy telefonszámod, akkor az van, hogy magyar bill esetén 1-9 és ö betűt tudsz bevinni"
Hogy jön ide a karakterkódolás?"Ha nincs ott a user mellett egy alapfokú IT ismeretekkel rendelkező ember, aki segít angol billre váltani, az megszívta. (ha a laptopján pl nincs numpad)."
Hát ez nekem még mindig nagyon furcsa. Ha magyarra van állítva operációs rendszer szintjén a kiosztás, és a magyar billentyűzeten a felhasználó a megfelelő gombot nyomja le, akkor a 0-nak kellene előjönnie a 0 lenyomására. Szóval ez nekem elég egyedinek tűnik, valami Apple-höz kötődőnek (mindegy, hogy csak Safari vagy már kapásból az OSX szintjén), ilyet legalábbis Windows-nál és Linuxnál nem tapasztaltam.
Amúgy ha már numpad van, akkor ott meg az a potenciális hibaforrás, ha a Num Lock ki van kapcsolva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest