Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz biker #3234 üzenetére

Ki tudnád próbálni a kedvemért egy normális böngészővel is, tehát ami nem Faszari? Csak úgy kíváncsiságból, mert még mindig nem értem, hogy az OSX ilyen retardált-degenerált, hogy egy normális keyboard layout beállítás is el van rontva, olyan almásan, vagy az Apple-nek csak a csodálatos büszkesége, a böngészőjük ilyen okos... ;]
    Köszi! :)

"szarul beállított karakterkódolás és beviteli ellenőrzés mellett ez miatt nem tudod beütni a születési időd, vagy telefonszámod, akkor az van, hogy magyar bill esetén 1-9 és ö betűt tudsz bevinni"
    Hogy jön ide a karakterkódolás?

"Ha nincs ott a user mellett egy alapfokú IT ismeretekkel rendelkező ember, aki segít angol billre váltani, az megszívta. (ha a laptopján pl nincs numpad)."
    Hát ez nekem még mindig nagyon furcsa. Ha magyarra van állítva operációs rendszer szintjén a kiosztás, és a magyar billentyűzeten a felhasználó a megfelelő gombot nyomja le, akkor a 0-nak kellene előjönnie a 0 lenyomására. Szóval ez nekem elég egyedinek tűnik, valami Apple-höz kötődőnek (mindegy, hogy csak Safari vagy már kapásból az OSX szintjén), ilyet legalábbis Windows-nál és Linuxnál nem tapasztaltam.
    Amúgy ha már numpad van, akkor ott meg az a potenciális hibaforrás, ha a Num Lock ki van kapcsolva... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák