Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Vágyak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #2501 üzenetére
Nagyon egyszerű, old meg switch nélkül.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
"Végül HTTP POST lett. Valamiért nagyon bonyolítottam a dolgokat és mindenképp json-nal akartam elküldeni a php-nak, de aztán rájöttem, hogy így sokkal egyszerűbb
"
Te valamit durván keversz, a POST egy HTTP-metódus (ahogy a GET, HEAD, PUT, DELETE, stb. is). Hogy azonbelül milyen formában küldöd át az adatokat, az megint más kérdés.JSON-ben is nyugodtan küldhetted volna, nem tudom, végül hogyan küldted, de egész biztos, hogy semmivel sem lett volna bonyolultabb.
"Van egy SWITCH elágazásom, ott számokat néz egy változóban. a 2, 3, 13 és 45-ös számok kellenek nekem, mindig valami mást csinálok a különböző lehetőségekkel. Úgy alakult, hogy a 13-mas esetében egy olyan változóra van szükségem ami csak a 45-ösben jön létre."
A problémád így konkrétumok nélkül meg megint nehezen értelmezhető, miért nem delegálod az adott feladatot egy függvénybe? Milyen függései vannak annak, amit épp csinálsz? Mindig feladatfüggő egy ilyennek a megoldása, így értelmesebbet és specifikusabbat nehéz lenne mondani... -
Jim-Y
veterán
válasz
A 13-ban nem tudod meghívni a 45-öst?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Spotify
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest