Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vtechun
veterán
Hello! Multimédia-fejlesztő és rendszerinformatikus (mindkettő tanfolyam) végzettséggel, 8 év internetes, hardveres, szoftveres tapasztalattal, nyelvtudás nélkül(számtech angol azért megyeget...) mik a kilátásaim, szeretnék (linux) rendszergazda lenni (bár ehhez még fejlődnöm kell, de jelenleg is üzemeltetek otthon egy 3 gépes kis hálózatot
) megmondom őszintén a bér nem izgat, mert inkább vagyok 60-ért rendszergazda mint100-ért valami kemény, számomra unalmas munkát végző...
Jelenleg apámék vállalkozásában (nápolyi ostyalapsütés) dolgozgatok...persze fizikai munkát végzek...
De azt már látom, hogy ha valaki meg akar gazdagodni akkor vállalkozni kell! Családi szinten nem rossz havi (nem mertem leírni az összeget)
-
vtechun
veterán
Hello! Szerintem a diploma nem minden.... a diploma sajnos még nem mindig tükrözi a tudást ... nekem nincs
jártam !5! évig a műegyetemre, elvégeztem vagy 1.5-et..most egy multimédia-fejlesztő tanfolyamra járok...de sok újat még nem mutattak... felsőfokú szakképesítést fog adni... tud valaki mondani valamit, hogy mire lehet ezzel számítani...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) megmondom őszintén a bér nem izgat, mert inkább vagyok 60-ért rendszergazda mint100-ért valami kemény, számomra unalmas munkát végző...
jártam !5! évig a műegyetemre, elvégeztem vagy 1.5-et..most egy multimédia-fejlesztő tanfolyamra járok...de sok újat még nem mutattak... felsőfokú szakképesítést fog adni... tud valaki mondani valamit, hogy mire lehet ezzel számítani...?