Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Nem viszem bele. Nekem is van egy rakás papírom. Egyikhez sem értek pedig a papírjaim szerint kellene.
"Te már csak tudod."
Ezt kivételesen jól látod. Nem a levegőbe beszéltem."Csak mert én egyetlen bölcsész munkanélkülit sem ismerek"
Én se sokat. Elég gyakran összefutok velük a mekiben vagy miközben polcot töltenek fel egy közértben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Diákokat oktató tanárból hiány van. Viszont tanárból túl sok. Általában azért választják rengetegen a tanári képzést mert az adja az egyik legkönnyebben megszerezhető diplomát. De miután kézhez kapták a diplomájukat inkább keresnek valami kényelmesebb munkát amihez csupán egy akármilyen diploma kell. Rengeteg ilyen munkahely van az állami szektorban.
(#2623) Mercutio_:
Nem is lógok itt folyton. Meg nem is sírok.
Mondjuk az tény hogyha érdemeim szerint keresnék akkor már milliárdos lennék. -
Huma
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Az is lehet zseni, nem?
Az egyetemekkel az a baj, hogy nem az életre készítenek fel. Teletömik a diákok fejét, jórészt hasznavehetetlen, felesleges tudással. Aztán mikor bizonyítaniuk kellene akkor kiderül, hogy nem értenek ahhoz amit vagy öt évig tanultak és Józsibá a nyolc általánosával hatszor annyit tud az adott területről mint ők.
Persze szükség van diplomásokra. Valakinek a facebook-ot is néznie kell munkaidő alatt.
A felsőoktatási felvételit szigorítani kellene. A büfészakokat be kellene szüntetni. Felesleges ennyi tanár meg ilyen-olyan bölcsész. Nagyon nincsenek a helyükön a dolgok jelenleg.
Én a felvételt pl IQ teszthez kötném és 120-as iq alatt nem lehetne felvenni senkit.
-
Huma
addikt
Nem a papír teszi az embert. Diplomával is lehet valaki agyhalott és hozzá nemértő. És egy nyolc általánossal is lehet valaki zseni és hozzáértő.
Nálunk sajnos mindenki diplomás akar lenni, hogy ne kelljen dolgoznia. Ezért van az hogy már lassan a wc pucoláshoz is felsőfokú képesítés kell.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)