Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Ez.
En mondjuk kifejezetten technikai teruleten dolgozom, de ritkasagba megy a BCE-s itt is, talan 100 devbol 1. Foleg big4/ssc favagas vonalon lehet elhelyezkedni a core anyaggal. Szerintem nagyon jo szak, ha tudod hogy mit akarsz es aktivan teszel erte, szabadidodben tanulsz magadtol, kapcsolatokat epitesz, etc. Ha ma valasztanek egyetemet akkor is ide jonnek. Amit orak kereteben megtanitanak nagyon sovany, egy kis gazdasag, egy kis informatika, de jo kiindulasi alap. Csak nem szabad azt hinni, hogy onmagaban eleg lenne barmire. Kb. olyan mint bolcseszeknel a szabadbolcsesz, vagy mernokoknel a mechatronikai. A gazdinfo MSc pedig konkretan ido- es penzpazarlas.
"Mennyire piacképes az a tudás, amit ott lehet megszerezni, mennyire lehet vele elhelyezkedni."
Kb. 2. evtol csak az nem dolgozik ezen a szakon aki nem akar. -
snorri
csendes tag
Mennyire piacképes az a tudás, amit ott lehet megszerezni, mennyire lehet vele elhelyezkedni.
Engem nagyon érdekel a szolgáltatásokkal/üzlettel/vállalatokkal kapcsolatos informatika. Most a műegyetemen vagyok gólya, sajnos rájöttem, hogy a mérnöki dolgok nem igazán érdekelnek. Ami itt fedi az érdeklődésemet az a programozási tárgyak (abból sem mindegyik) és az adatbázisokkal kapcsolatos dolgok. Gyakorlatilag itt ugye főleg az iparnak képeznek, a gazdasági dolgok a GTK szélnek eresztésével még annyira sem hangsúlyos, mint eddig..
Erre még rátett egy lapáttal a mérnök leszek tárgy, ahol meghívtak külsős előadókat, akik az iparban dolgoznak és személy szerint marhára nem érdekelt, amivel foglalkoztak..Az ELTE proginfónak meg nem találom a tanredjét az új honlapon, de ott kb. csak matekos tárgyak vannak. Ezért gondoltam, hogy a gazdinfó feküdne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Star Citizen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Ubuntu Linux
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest