Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Ez.
En mondjuk kifejezetten technikai teruleten dolgozom, de ritkasagba megy a BCE-s itt is, talan 100 devbol 1. Foleg big4/ssc favagas vonalon lehet elhelyezkedni a core anyaggal. Szerintem nagyon jo szak, ha tudod hogy mit akarsz es aktivan teszel erte, szabadidodben tanulsz magadtol, kapcsolatokat epitesz, etc. Ha ma valasztanek egyetemet akkor is ide jonnek. Amit orak kereteben megtanitanak nagyon sovany, egy kis gazdasag, egy kis informatika, de jo kiindulasi alap. Csak nem szabad azt hinni, hogy onmagaban eleg lenne barmire. Kb. olyan mint bolcseszeknel a szabadbolcsesz, vagy mernokoknel a mechatronikai. A gazdinfo MSc pedig konkretan ido- es penzpazarlas.
"Mennyire piacképes az a tudás, amit ott lehet megszerezni, mennyire lehet vele elhelyezkedni."
Kb. 2. evtol csak az nem dolgozik ezen a szakon aki nem akar. -
snorri
csendes tag
Mennyire piacképes az a tudás, amit ott lehet megszerezni, mennyire lehet vele elhelyezkedni.
Engem nagyon érdekel a szolgáltatásokkal/üzlettel/vállalatokkal kapcsolatos informatika. Most a műegyetemen vagyok gólya, sajnos rájöttem, hogy a mérnöki dolgok nem igazán érdekelnek. Ami itt fedi az érdeklődésemet az a programozási tárgyak (abból sem mindegyik) és az adatbázisokkal kapcsolatos dolgok. Gyakorlatilag itt ugye főleg az iparnak képeznek, a gazdasági dolgok a GTK szélnek eresztésével még annyira sem hangsúlyos, mint eddig..
Erre még rátett egy lapáttal a mérnök leszek tárgy, ahol meghívtak külsős előadókat, akik az iparban dolgoznak és személy szerint marhára nem érdekelt, amivel foglalkoztak..Az ELTE proginfónak meg nem találom a tanredjét az új honlapon, de ott kb. csak matekos tárgyak vannak. Ezért gondoltam, hogy a gazdinfó feküdne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest