Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kexksz

addikt

válasz bpx #9126 üzenetére

Ez.

En mondjuk kifejezetten technikai teruleten dolgozom, de ritkasagba megy a BCE-s itt is, talan 100 devbol 1. Foleg big4/ssc favagas vonalon lehet elhelyezkedni a core anyaggal. Szerintem nagyon jo szak, ha tudod hogy mit akarsz es aktivan teszel erte, szabadidodben tanulsz magadtol, kapcsolatokat epitesz, etc. Ha ma valasztanek egyetemet akkor is ide jonnek. Amit orak kereteben megtanitanak nagyon sovany, egy kis gazdasag, egy kis informatika, de jo kiindulasi alap. Csak nem szabad azt hinni, hogy onmagaban eleg lenne barmire. Kb. olyan mint bolcseszeknel a szabadbolcsesz, vagy mernokoknel a mechatronikai. A gazdinfo MSc pedig konkretan ido- es penzpazarlas.

"Mennyire piacképes az a tudás, amit ott lehet megszerezni, mennyire lehet vele elhelyezkedni."
    Kb. 2. evtol csak az nem dolgozik ezen a szakon aki nem akar.

• snorri

csendes tag

válasz bpx #9126 üzenetére

Mennyire piacképes az a tudás, amit ott lehet megszerezni, mennyire lehet vele elhelyezkedni.
    Engem nagyon érdekel a szolgáltatásokkal/üzlettel/vállalatokkal kapcsolatos informatika. Most a műegyetemen vagyok gólya, sajnos rájöttem, hogy a mérnöki dolgok nem igazán érdekelnek. Ami itt fedi az érdeklődésemet az a programozási tárgyak (abból sem mindegyik) és az adatbázisokkal kapcsolatos dolgok. Gyakorlatilag itt ugye főleg az iparnak képeznek, a gazdasági dolgok a GTK szélnek eresztésével még annyira sem hangsúlyos, mint eddig..
    Erre még rátett egy lapáttal a mérnök leszek tárgy, ahol meghívtak külsős előadókat, akik az iparban dolgoznak és személy szerint marhára nem érdekelt, amivel foglalkoztak..

Az ELTE proginfónak meg nem találom a tanredjét az új honlapon, de ott kb. csak matekos tárgyak vannak. Ezért gondoltam, hogy a gazdinfó feküdne nekem.

Új hozzászólás Aktív témák