Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, mindenképpen felhozom majd az interjún a dolgot, kíváncsi vagyok, hogy fognak reagálni.
Az 500k-t félretevő pár esetéhez: szerintem azt is érdemes lenne vizsgálni, hogy ez milyen arányban jön össze (ha benne van a cikkben, nem szóltam) - ha a pár női tagjának magasabb a fizetése, és ő tud többet félretenni, akkor ennek jelentős része évekre kieshet, ha vállalnak 1-2 gyereket (illetve lehet, hogy utána csak rosszabbul fizető pozícióba tud visszamenni) - szerintem részben ezért is állnak óvatosan a hitel kérdéshez (már ha egy tényleg létező párról van szó, nem csak fikció az egész
).
Ideális esetben persze mindenki egyből meg tudná venni az igényeit legjobban kiszolgáló ingatlant, de ettől sajnos messze vagyunk - szerintem megoldás lehetne nekik egy köztes ingatlant venni, mondjuk egy 3 szobás lakást, és esetleg onnan váltani 5-6 év múlva (ha szerencséjük van, akkor esetleg az árak is mérséklődnek, és ugyan akkor a lakásuk is veszít az értékéből, de cserénél kevesebbet kell majd a jobb ingatlanra ráfizetni).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).