Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz dellfanboy #33839 üzenetére

"welcome to the multi life 1.1"

A héten kezdtem. Amúgy fura. :)
    Fura, hogy törődnek olyan téren a dolgozókkal, hogy gyümölcsnapok, masszőr, fagyi, kávékapszulák, ingyenes fitnessterem használat, víz, tea, tej, stb... Meg hogy közvetlen és tegeződik mindenki a legmagasabb pozíciókban lévő vezetők közül is.

De egyelőre még nem találom a helyem. Kissé éles volt a váltás. Egyszerre szakadt rám egy amerikai multinak a kultúrája, a H-P 8-16:30 munkarend, az új munkakör, a nyílt légterű iroda. Valahogy úgy érzem egyelőre, hogy laza, de egyben mégis kötött.
    A legfurább az, hogy kevesebb időm van mindenre. 17:00 körül érek haza, ami szerintem még bőven a tedd össze a két kezed paraszt kategória. De nem tehetek róla, így vagyok bekötve. Ha 18-18:30 lenne a hazaérkezésem ideje, akkor 100000%, hogy körülbelül kettő darab másodperc alatt mondanám, hogy KIZÁRT. Akkor is, ha az lenne, hogy mondjuk a pénz 40%-al több. Nem. Nincs az a pénz. Ez nem tudom, hogy személységbeli hiba, vagy pont ez a normális...
    (HO van egyébként, de nem túl sok. Az elején meg nyilván még nem is tudnám vinni, kell még a tapasztalat.)
    A másik a légkör. Kicsit olyan érzésem van, hogy néha elpoénkodnak egymással a népek, de emiatt az ingben meg szépcipőben legyél dolog miatt a visszafogott intellektuel viselkedés a dominánsabb és kicsit beleskatulyázódott ebbe a "szerepbe" légkör. Viszont emellett meg barátságosak. Persze nem azt mondom, hogy kocsma legyen, csak olyan feszengősebb tán a kelleténél, de lehet csak én érzem így, mert új.

Meglátjuk hová fut ki, kissé vegyesek az érzéseim, de valószínűleg bennem keresendő a gond.

Új hozzászólás Aktív témák