Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Szerintem ez elég egyértelmű logika, hogy aki hosszabb távon egyedül dolgozik, az utána jóval nehezebben fog tudni beilleszkedni egy csapatba. Nem csak emberi oldalról nem látja, de a process-ekben sincs benne, meg hogy miként kéne együttműködni a másikkal (mondjuk az utóbbiakat fel lehet szedni, az emberi oldalát kevésbé).
És erre még csak azt se lehet mondani, hogy feltétlenül az illető hibája, hanem ez egyszerűen így működik. De ettől még nyilván negatív.
-
Revolit
senior tag
Lehet az vagyok. De jo par tucat (talan 100+) interju utan ez mar csak ilyen.
Viszont attol meg sosem irtam le valakit. Egyszeruen ilyenkor bizonyos teruletekre fokuszalok, hogy kideritsem, igaz-e az eloiteletem, amit multbeli tapasztalatok alapjan vontam le. Es sokszor igen... Ez meg pozitiv visszacsatolasa az eloiteletemnek
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest