Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Érdemes lenne 1-2 seniort meginterjúvolni a cégnél, ők biztosan tudják, hogy megy ez.
Saját tapasztalat (multi; pénzügy):
- Munkáltatói jogkört gyakorló vezető saját hatáskörben max. 10%-kal emelhet, ennél magasabbhoz már HR-jóváhagyás szükséges. Olyan ügyeskedés lehet, hogy pl. ősszel kapsz 10%-ot, aztán tavasszal még 10-et. (Ilyen jellemzően pozícióváltásnál szokott történni.)
- Elképzelhető, hogy a 20%-os emelés már azt eredményezné, hogy meghaladod a besorolási szinted bérplafonját, amit azt jelenti, hogy egyben elő is kellene léptetni téged, amibe szintén be kell vonni a HR-t.
- 1 év után 20%-os emeléshez szerintem sanszos, hogy kellene egy konkurens ajánlat is (ahogy azt többen is írták).
- A legtöbb osztályon van 1 olyan senior, akit mindenképp meg akarnak tartani. Az összes többi kolléga cserélhető. Simán lehet, hogy a helyedre találnak hasonlóan termelékeny pályakezdőt.
- Előfordult olyan is, hogy a kolléga 2 éve a cégnél volt, béremelést kért, amit fél év csúszással kapott csak meg (10%). Ezután megkérdezte a 3 hónapja felvett (~junior) munkatársat a fizetéséről, és kiderült, hogy még így is elmarad tőle. Felmondott, és elengedték. Nem akarták marasztalni.
- Ja, és a legfontosabb: úgy vettem észre, hogy a medior és a senior szint között "próbatételt" kell kiállnod. Ez így nincs kimondva, meg sehol nem olvastam ilyesmiről, de saját bőrömön tapasztaltam, és visszagondolva több kollégámnál is láttam, hogy amikor már érik a poziváltás, akkor egyik nap hirtelen megkeresnek egy combosabb feladattal. Határidő néhány óra, úgy, hogy mondjuk még ebédelni se tudj elmenni, és be van dobva a legnagyobb főnök neve ("személyesen ő kérte"). Hogy lássák, stresszhelyzetben is tudsz-e teljesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest