Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
H A M M E R
üzenetére
Jelenleg szintén vállalkozóként 60 nap a csúszás az adott hónap és a kifizetés között... Köszönhető a sok résztvevős láncolatnak. A Plusz pénzre meg KFT-t kell alapítani aztán lehet vásárolni pár "munkaeszközt"

Amúgy ha érdekel dobj egy PM et, attól függ milyen területen dolgoztál meg mennyit PM-BA területen de 45e/ napnál többet ki lehet hozni.Tapsi.
Amúgy közeli ismerős PM-ek (igaz 10-20 év tapasztalat és átlag pénzügyi terület)70-100e / napidíjjal tolják... tudom vállalkozók, de akkor is. 10-20 év tapasztalattal PM főleg IT területen... én nem is ismerek olyat aki ne vállalkozóként tolná. -
FLx
addikt
válasz
H A M M E R
üzenetére
Cege valogatja, hogy mikor fizetnek a szamla befogadasa utan. Nagy cegeknel es foleg ha alatta 3-4 szinten jut el hozzad a penz, siman realis a 90-120 nap. Evekig dolgoztam ilyen konstrukcioban. A nettolottaban az a PM fizetes szinte biztosan ferdites kicsit. Azota pont megkerdeztem egy rakas szakmabelit es ilyent meg nem lattak, legalabbis sima PM fizuban tuti nem. max ha van mellette ezer masik felelossegi kore valakinek. Amit neked ajanlanak az realis lehet, de inkabb a teteje az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest