Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
En Csigavernel voltam, elegedett vagyok. Viszont syerintem valamivel 100e felett állt meg a végösszeg. Nem tudom, talán 120e körül. Minden meglett elsőre, viszont vettem különféle pótórákat. Asszem összesen 2öe forintnyit. Kenőpénz, meg hasonlók nem voltak. Eslőre sikerült minden. Oktató jó volt, habár az oktatói kocsihoz képest(régi Passat) eddig minden kocsit egyszerűbb volt vezetni, amit próbáltam(Corolla, Altima, Focus Titanium. Habár mind automata volt a Passaton kivül.
).
-
Psychonaut
veterán
A vizsgaztatokat (vizsgabiztos) az NKH biztositja, de ez mar joparszor le lett irva, nem lett volna nehez megtalalni.
Nagyon olcson hirdeto iskolahoz ne menj, mert ugysem annyibol lesz jogsid, amennyiert hirdetik (rendszerint "elfelejtik" megemliteni peldaul a vizsgadijakat, orvosi vizsgalat dijat, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest