Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• FLD1987

aktív tag

válasz ledgeri #1458 üzenetére

Nem tudom fejből, csak ez bejött információként, hogy már több ember panaszkodott letiltott fiókok miatt, de nem kerestem rá, hogy megnézzem, hogy milyen fiókoknál panaszkodtak. Nálam az is gond lenne a több 100 e-mail címmel, hogy amikor kérdezik, akkor fejből nem tudnám a megfelelőt mondani. Például akkor kellene külön a postának, magyar államnak, egyéb cégeknek és amikor rákérdeznek valami miatt, akkor ott nem tudnám hirtelen fejből, hogy mi hová tartozik: ezért van a hotmail.com-os e-mail címem sok helyen megadva. Szóval ott akkor volt gond, amikor a Gránit Bankban a hotmail.com helyett gmail.com szöveget írták be a szerződésbe, pedig direkt leírtam papírra, mert kérték. Szóval már a postán is volt gondom, hogy nem tudták az e-mail címem jól leírni és ezért nem jött be a levél átvételéről az értesítés. Ekkor mivel a hotmail.com-os cím van a szerződésben, ezért végül onnét kimásolták és akkor megjött az az adat, hogy a magyar állam mikor vette át a neki küldött üzenetem: szóval nem merek mindent átrakni olyan aliasokra, amik csak aliasként látszódnak. Nekem azért kamu e-mail címként vannak a SimpleLogin e-mail címek, mert azoknál egyből lehet tudni, hogy nincs mögöttük olyan fiók, ami mondjuk a hotmail.com mögött ott van. Talán az eldobható e-mail cím érthetőbb amire gondolok: néhány cégnek az lehet a gondja, hogy nem szeretnek eldobható e-mail címeket látni a fiókokban. Szóval a kamu e-mail címeknél az eldobható e-mail címekre gondoltam. Jó, tudom hogy a hotmail.com is eldobható, de ott gond lenne a cégeknek tiltani a Microsoft e-mail címeit: náluk nem tudható, hogy melyik csak alias és melyik a valós, amivel mondjuk be is lehet lépni a fiókba. Még nem veszítettem el fiókot alias miatt, de mondjuk nem örülnék neki, ha eldobható e-mail cím miatt nem tudnék belépni valahová, mert éppen úgy döntene egy vagy több cég, hogy tiltják az eldobható e-mail címekkel regisztrálást és mondjuk törlik a fiókomat.

Új hozzászólás Aktív témák