Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SApa13
csendes tag
Sziasztok!
A LastPass keverése miatt én is jelszókezelő váltáson gondolkodom. Kipróbálásképp telepítettem a többetek által ajánlott Bitwardent. Elég szimpatikusnak tűnik. Bekapcsoltam a kétlépcsős azonosítást és ezzel kapcsolatban kérdezem, hogy fel lehet-e oldani valahogy ujjlenyomattal is a böngésző bővítményt, vagy ez csak a 6 számjegy begépelésével megy. A másik kérdésem az volna, hogy van-e ajánlott authenticator alkalmazás?
A válaszokat előre is köszönöm.
B-) -
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Lastpass-t használok és sajnos megszűnik a több platformon való egyidejű használatának az ingyenessége. PC használtam böngészésre auto kitöltéssel, telefonon csak arra, hogy a mesterjelszót beírva megnézhessem egy adott oldal jelszavát, ha épp nem lennék PC közelében.
Így viszont új jelszókezelő programot kell keresnem.
Tudtok ajánlani párat a fent írt felhasználásra?
-
Elemental
addikt
Winen kell egy asztali kliens, plusz kell a böngésző bővítmény. Androidon meg egy app kell. Az átláthatatlanság az szerintem szubjektív, két éve használom, nekem teljesen logikus és nagyon jól kezelhető.
Amit szeretek benne, hogy az adatbázis a saját nasomon van, nem egy külső szerver tárolja. Persze lehet megadni pár felhőt is mentési helynek.Ahhoz, hogy hozzáférjen valaki a jelszavaimhoz, meg kell szerezni a safeinclod pw-t, és a nas pw-t is.
Ami még jó, hogy egyszeri költsége van. Winre ingyenes, androidra kell megvenni a pro-t, ha akarom szinkronizálni az eszközök között az adatokat. Ha jól rémlik, valami 1500ft volt akcióban.
Amit hiányolok belőle, az a kétfaktoros belépés. -
Efficient Password Manager Pro
1. Látogass el a promó oldalra, és töltsd le a telepítőt. (Választhatsz, hogy a telepíthető, vagy a hordozható(portable) verziót töltöd le)
2. Használd az oldalon megadott Regisztrációs nevet és kódot. 2021 August 11-ig megkapod hozzá az ingyenes frissítéseket is.
Nem kell megijedni az orosz oldaltól, a program magyarul is tud. -
Jó, csak pl. a szinkronizációs megoldásoknál sokan paranoidok. Vagy a készítőben nem bíznak meg vagy az általa használt publikus felhőszolgáltatóban, ezért mindenképpen saját felhőben, vagy offline szeretnének szinkronizálni. Van aki szereti különféle elképzelések szerint rendezni. Van aki többfelhasználósat szeretne, hogy a családtagoknak is ő kezelje a beállításait. stb...
Amúgy ezeknek simán megfelel a Bitwarden is. Itt megnézheted mit tud az ingyenes a fizetősekkel szemben. -
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jól használható ingyenes jelszókezelőt Windowsra és Androidra? -
válasz
Elemental #307 üzenetére
Már miért lenne "parasztvakítás". n+1 publikus adatbázisban nézi át az adataid előfordulását. Persze ezt te magad is megteheted, de egy gonddal kevesebb, ha időről időre magától megteszi helyetted.
-
Elemental
addikt
A jelszókezelőkben lévő dark web monitor funkció ( dashlane, keeper, last pass) parasztvakítás a köbön, vagy tényleg hasznos dolog?
-
-
Tosee
őstag
Jelenleg én is ismerkedem vele (előtte lastpass volt). Tetszett ez a funkció, de sajnos Bitwardenben kicsit másképp van (vagy csak nem jöttem rá, hol lehet bekapcsolni / előcsalni)!
Szóval az adott weboldalon ha fel van oldva a széf, és rákattintasz a böngészőben az ikonjára (Fül / TAB), akkor látod, hogy milyen adatokkal tudsz bejelentkezni a weboldalra! -
betyarr
veterán
válasz
Elemental #301 üzenetére
nem rossz az elképzelés,mert megfelelő biztonsági beállítások mellett szinte lehetetlen,hogy kikerüljenek az adatok,de egy kicsit átláthatatlan első ránézésre,illetve macerás is,mert külön progi kell (nem elég a böngészőhöz a bővítmény),hogy pl. winen fusson.
más,mindenkinek: a bitwardennél nem lehet valahogy beállítani,hogy a lastpasshoz hasonló 3db pont megjelenjen az űrlapoknál?lehet csak még szokatlan most nekem,de az nagyon kényelmes funkció volt,ha egy szolgáltatónál több felhasználói fiókja van valakinek.
-
Elemental
addikt
Nekem még mindig a safe in cloud a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- HP notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest