Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
Probléma megoldva!
Köszönöm a segítséget, elsőre úgy tűnt, hogy on topic problémával állunk szemben, és valami nem stimmel az IE9 GA javascript futtatásával (a Google adott is jópár ilyen jellegű találatot...).
Kiderült, hogy szó sincs róla, egyszerűen valamilyen grafikus program szétcseszte a PNG hozzárendeléseket, és az IE ezért semmilyen PNG-t nem jelenített meg - furcsa módon Chrome alatt nem volt ilyen gond.
Találtam egy RegFixet, lefuttattam, és minden oké.
Bocs, hogy off topic problémával zavartam, és még egyszer köszi a segítségeket!
-
nobela
senior tag
válasz
trisztan94
üzenetére
Köszi, csekkolom!
Szerk: hehe, Safari/OSX alatt bizony darabjaira esik...
A többi viszont úgy tűnik jó. Nagyon hasznos oldal!
-
nobela
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
Core2Duo@3200Mhz 4G RAM Gtx560.
Nem mondanám éppen őskövület gépnek.
XP folyamatosan frissítve, minden driver és szoftver a legfrisseb verzióban.
És mint mondtam, napi több száz weblap megtekintése közben egyetlen hibás oldal sincs.Ettől persze nyilván lehet, hogy a hiba itt van valahol, de azért nem kellene egy kézlegyintéssel elintézni a dolgot. És nyilván nem nyugtat meg a tudat, ha valami nem működik, és nem tudom az okát. Így ugyanis elég nehéz megjavítani.
-
nobela
senior tag
Köszönöm, ez nagy segítség!
Ez egyrészt azt jelenti, hogy mégis megy IE9 alatt...
A probléma viszont továbbra is adott: az XP-s gépem egy teljesen átlagos gép, mindennapi használatban hiba nélkül működik. Gyanítom, hogy rengeteg hasonló lehet még az országban, naponta több száz weboldalt néznek meg rajta probléma nélkül.
Akkor viszont hogy lehet az, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ezen az oldalon hibázik

u.i. Azzal a bordó téglalappal tényleg kell valamit kezdenem... Viszont én csak 1280x1024-es vagy kisebb felbontásban tudom megnézni sajnos, ott nem látszik
Van valami tipp mit kéne kiszednem a kódból?Köszi az eddigi segítséget is!
-
-
nobela
senior tag
Bocs, lejárt a szerkesztési idő...
Az is elég lenne, ha IE9 alatt egyszerűen át lehetne ugrani a Google Analyticset, egyelőre ez még nem olyan fontos (félig-meddig még csak tesztüzemben megy az oldal).
Ezt a kódot találtam, esetleg segíthet?
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE8" />
-
nobela
senior tag
Sziasztok, összeütöttem egy kis céges honlapot, IE10, Chrome és Opera Mini alatt hibátlan, de IE9 alatt nem töltődik be rendesen, pár elem kimarad.
Ráguglizva azt gyanítom, hogy a Google Analytics javascript kódjával lehet valami, ami IE9 alatt nem fut le normálisan.
Mivel csak hobbista vagyok, jól jönne bármilyen (egyszerű) segítség azzal kapcsolatban, hogy merre induljak el?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van valami tipp mit kéne kiszednem a kódból?