Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
[Link] Kár, hogy nincs a PH!-n Bann gomb

Úgy bírom, hogy az EGOizmusban szenvedő alanyok (veled az élen) nem értik meg a kérdést, hanem kitalálnak helyette mást amit megválaszolnak, mindezt csak azért, hogy utána le lehessen degradálni a kérdezőt...
Az itt leírt válasznaklóf*szt, még az sem történt a legkevesebb köze SINCS a kérdésemhez!
Itt nem én vagyok az, aki nem hajlandó rákeresni semmire (a nyelvtudásom pedig köszöni, jól van) hanem ti vagytok azok, akik képtelenek elolvasni, értelmezni a kérdező kommentjét. Gondolkodj egy kicsit és rá fogsz jönni: Ebben itt nem én vagyok a hülye!Bzozoo: Ki a retek mondta azt, hogy el akarom tüntetni belőle a számokat? Senki! Nem ez a feladat! Hanem az, hogy a program egyenlőnek tekintsen 2 stringet akkor, ha azokban csak számbeli eltérés található. Ettől függetlenül a számok meglehetősen fontosak!
Szerk.: Ha el akarnám távolítani a számokat és úgy összevetni, majd pedig utólagosan ismét egyesíteni a Stringeket a számokkal, akkor megtenném. Mindössze egy egyszerűbb és szebb megoldásra lettem volna kíváncsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Így építsd a billentyűzeted!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest