Hirdetés
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ah, amit én ~50 sorban sem tudtam tökéletesen megoldani, te rendbe raktad ~10 sorban, úgy, hogy annak is a fele még logolás is...

Igazából kell még egy kis idő, hogy felfogjam, mi is történik itt...
(Értve ezalatt a $1-et és a zárójelezést avar textToMark-nál stb..)Ismételten köszönöm szépen mindenkinek!
@cstomee: Amikor ide írok, már túl vagyok nagyon sok keresésen, kutakodáson, utánajáráson. Próbálom ennek a fórumnak az eszét csak akkor igénybe venni, ha már tényleg nem találom a megoldást saját erőből.
És "sajnos" élettapasztalat, ha valamit már nem írok alaposan körbe az elején, akkor később magyarázkodhatok és pontosíthatok, elvesztegetve sok időt és energiát.
De köszönöm az észrevételt mindenképp, igyekszem a jövőben kevésbé regényesre ereszteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN iPhone 17 Black, 256gb, 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- KINGSTON FURY 16GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KF552C40BB-16
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Értve ezalatt a