Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prog-Szerv
csendes tag
válasz
martonx
üzenetére
Ezzel én is így vagyok....sajnos jelenleg még kell hozzá a jquery, de olvastam a fórumaikon, mások is kérdezték, hogy nem-e akarnak tőle függetlenedni, esetleg más hasonló library-re váltani és írták a fejlesztők, hogy tervben van csak nagy meló, mert ráépül ugye az egész datatables. Nemerég a bootstrap amit szintén használok az 5-ös verzióval végre levetette magáról a jqueryt és a fontawsome-et is....át is álltam énis az 5-ösre.
Visszatérve a problémára az a poén hogy tegnap előtt amikor kipróbáltam egy sima json file-al még működött, és nem tudok rájönni most mi a fene baja van....
Ja és igen a datatablest fejlesztik, csak hát igen jquery az alapja. Tudsz esetleg valami mást javasolni helyette? Én most már nem hazsnálok semmit az oldalaimon csak bootstrap meg vanilla js....meguntam hogy ezek a libraryk folyton elhalnak mire ráépítesz valamit meg fizetőssé válnak ugye font awesome...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Visszatérve a problémára az a poén hogy tegnap előtt amikor kipróbáltam egy sima json file-al még működött, és nem tudok rájönni most mi a fene baja van....