- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
"inf3rno: typescript, dart, coffee, elm.. egyeni preferencia kerdese, szerintem ezek csak akkor hasznosak ha Java-n nevelkedett embernek kell JS kodot irnia. <tapasztalat>"
Személy szerint én annak idején js-el kezdtem, mint script kiddie, és nekem tetszik a TypeScript. Java-t tanultam egy keveset, de inkább az erős oo alap, ami miatt bejön, nem pedig a Java tudás miatt. Te funkcionálisan programozol js-ben, legalábbis a kódjaid alapján, ahhoz gondolom megfelel az a validálási forma, amit használsz. Én inkább az oo fele hajlok, ahhoz meg más eszközök a jobbak, pl TDD, vagy újabban BDD az alap, meg hogy minden sor kód tesztelve van. Ennél a megközelítésnél nekem kifejezetten zavaró, ha típusellenőrzésre kell teszt kódot fecsérelni. Nagyjából ennyi a különbség.
-
inf3rno
nagyúr
"This may not make sense at first but when you start dealing with multiple frames or windows in your script and pass objects from one context to another via functions, this will be a valid and strong issue."
Nekem továbbra sincs értelme. Mármint persze elfogadom, hogy nem működik, mert a böngészőket így tákolták össze, de ez sajna jellemző a kliens oldali fejlesztésre, hogy nekünk kell alkalmazkodni mások hülyeségéhez. Eléggé conformist viszonyban vagyunk a böngészőgyártókkal, nem customer-supplier-ben, hogy DDD-s szavakat puffogtassak. Ez már a kezdetek kezdete óta így van sajnos. Nem véletlenül utáltam meg a kliens oldali fejlesztést, és mentem át inkább szerverre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Mini-ITX
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- Apple MacBook Pro 2019 - "16/2,6Ghz/6mag/Intel Core i7/16/512gb - Space Gray/Touch Bar
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Lenovo Thinkpad P72 17.3" Intel XEON E-2186M 6 mag Quadro P5200 16GB, 32GB RAM 2TB NVME SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest