Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
"inf3rno: typescript, dart, coffee, elm.. egyeni preferencia kerdese, szerintem ezek csak akkor hasznosak ha Java-n nevelkedett embernek kell JS kodot irnia. <tapasztalat>"
Személy szerint én annak idején js-el kezdtem, mint script kiddie, és nekem tetszik a TypeScript. Java-t tanultam egy keveset, de inkább az erős oo alap, ami miatt bejön, nem pedig a Java tudás miatt. Te funkcionálisan programozol js-ben, legalábbis a kódjaid alapján, ahhoz gondolom megfelel az a validálási forma, amit használsz. Én inkább az oo fele hajlok, ahhoz meg más eszközök a jobbak, pl TDD, vagy újabban BDD az alap, meg hogy minden sor kód tesztelve van. Ennél a megközelítésnél nekem kifejezetten zavaró, ha típusellenőrzésre kell teszt kódot fecsérelni. Nagyjából ennyi a különbség.
-
inf3rno
nagyúr
"This may not make sense at first but when you start dealing with multiple frames or windows in your script and pass objects from one context to another via functions, this will be a valid and strong issue."
Nekem továbbra sincs értelme. Mármint persze elfogadom, hogy nem működik, mert a böngészőket így tákolták össze, de ez sajna jellemző a kliens oldali fejlesztésre, hogy nekünk kell alkalmazkodni mások hülyeségéhez. Eléggé conformist viszonyban vagyunk a böngészőgyártókkal, nem customer-supplier-ben, hogy DDD-s szavakat puffogtassak. Ez már a kezdetek kezdete óta így van sajnos. Nem véletlenül utáltam meg a kliens oldali fejlesztést, és mentem át inkább szerverre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe SSD ,1 év garancia
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest