- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
"inf3rno: typescript, dart, coffee, elm.. egyeni preferencia kerdese, szerintem ezek csak akkor hasznosak ha Java-n nevelkedett embernek kell JS kodot irnia. <tapasztalat>"
Személy szerint én annak idején js-el kezdtem, mint script kiddie, és nekem tetszik a TypeScript. Java-t tanultam egy keveset, de inkább az erős oo alap, ami miatt bejön, nem pedig a Java tudás miatt. Te funkcionálisan programozol js-ben, legalábbis a kódjaid alapján, ahhoz gondolom megfelel az a validálási forma, amit használsz. Én inkább az oo fele hajlok, ahhoz meg más eszközök a jobbak, pl TDD, vagy újabban BDD az alap, meg hogy minden sor kód tesztelve van. Ennél a megközelítésnél nekem kifejezetten zavaró, ha típusellenőrzésre kell teszt kódot fecsérelni. Nagyjából ennyi a különbség.
-
inf3rno
nagyúr
"This may not make sense at first but when you start dealing with multiple frames or windows in your script and pass objects from one context to another via functions, this will be a valid and strong issue."
Nekem továbbra sincs értelme. Mármint persze elfogadom, hogy nem működik, mert a böngészőket így tákolták össze, de ez sajna jellemző a kliens oldali fejlesztésre, hogy nekünk kell alkalmazkodni mások hülyeségéhez. Eléggé conformist viszonyban vagyunk a böngészőgyártókkal, nem customer-supplier-ben, hogy DDD-s szavakat puffogtassak. Ez már a kezdetek kezdete óta így van sajnos. Nem véletlenül utáltam meg a kliens oldali fejlesztést, és mentem át inkább szerverre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest