- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #5256 üzenetére
Érthető jetarko kolléga álláspontja. (Erősen) típusos nyelvekből érkezve elsőre borzasztó idegesítő tud lenni a gyenge típusosság, időbe kerül, míg az ember megszokja. Épp ezért a PHP-val összevetni, hogy ahhoz képest szerinted milyen csudajó, pont nem jó példa, mivel az is gyengén típusos nyelv.
Mondjuk ha valaki színtiszta Javázás/C#-ozás/C++/stb. után kerül a JavaScript világába, akkor egy JS-kód rohadt zavaró lehet a szemnek. Ettől még JavaScriptben is lehet szép kódot írni, de szerintem sosem lesz olyan kellemes "külsőre", mint mondjuk egy jól kinéző C#-kód. Nyilván ez szubjektív, szerintem így van.
Alapvetően a gyengén típusos nyelveknek nagyon is megvan a maguk szerepe, a probléma általában szerintem az lehet velük, hogy sokakat sarkall spagettikód írására. Ettől még erősen típusos nyelvben is lehet borzalmasan gusztustalan kódokat írni, de mondjuk aki ilyen problémáktól szenved, valószínűleg nem egy kódmágus, és azt legalább a fejlesztőkörnyezet figyelmezteti, hogy valamit szarul csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest