- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #5195 üzenetére
Köszönöm a választ. Megpróbáltam a jsFiddle-t, a CodePen-t és a Plnkr.co-t is, de egyiken sem tudom megmutatni a problémámat.
A jsFiddle-re feltöltöttem a külső anyagokat (css, js, html fájlok), de nem hajtja végre a feladatot (hiába kattintok az IDE feliratra, nem hajtja végre), egyébként itt a link hozzá.
A CodePen annyival előrébb van, hogy végrehajtja a feladatot, tehát rákattintva az IDE feliratra megjeleni egy új oldal tartalma, de nem Modal Window-ként mutatja meg, itt a link hozzá.
Ezért, végelkeseredésemben összecsomagoltam egy 9k fájlba és így osztottam meg.Itthon, ha szerkesztem Bracket-ben, akkor Google böngészőben végrehajtja a feladatot. Feltöltöttem egy szerverre, azon nézve szintén végrehajtódik az IDE feliratra való kattintás. Viszont simán Total Commanderből indítva a html-t nem hajtódik végre a böngészőkben, egyedül az Internet Explorer-ben, ha engedélyezem az aktív tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Interactive Brokers társalgó
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- SoundBlaster X-Fi
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest