Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Én, mint a jquery egyik legnagyobb ellensége, mégis minden projektemben használom. Miért?
Mert a CSS3 selectorok még mindig nem az igaziak, noha az ES5-tel nagyságrendi ugrás következett be. És még mindig macera mondjuk class alapján kijelölt dom elemek összességéhez hozzáadni mondjuk egy click eseményt.
Aztán ott van az ajax, ami mostanra már szintén nem vészes plain js-sel, de azért egy jsonp, vagy egy async false kikényszerítés miatt, mégis sokat segít a jquery.
És akkor még nem beszéltünk a touch eventekről sem...
A jquery animations részét pedig évek óta abszolút nem használom.
Illetve mindezek mellett, ha az ember behúz egy jquery UI-t, vagy valami más plugint, akkor ismét ott van, hogy jquery kell hozzá. Ha meg már ott van, akkor miért ne használjuk.
Nagyon sok energiát fektettem egy időben abba, hogy plain js-t használjak, még egy mini js lib-et is elkezdtem írni, ami pont ezt a pár gyakran használt jquery funkciót valósítja meg, de valahogy mindig oda jukadtam ki, hogy még mindig a legkissebb rossz, behúzni a jquery-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest