Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Brown ügynök #2086 üzenetére
Pontosítok. Ha így adom meg a kódot onclick="alert();", akkor működik, ha viszont hivatkozok a fv-re onclick="egyfv();" akkor nem látja, is ua. a hibát dobja.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Brown ügynök #2086 üzenetére
Nem arról beszéltem, hogy simán az alert()-et rakd bele az onclick-be, hanem a FÜGGVÉNYT hívd meg ott, amit a suggestion.js-be pakoltál korábban, direkt ezért mutattam meg a tesztfüggvényt (testalert()), hogy hogy is gondolom. Legalább így tesztelni tudnád, hogy egyáltalán az ottani függvények meghívódnak-e.
De lehet, hogy azt csináltad, ezt sem írtad egyértelműen... eljátszhatjuk még ezt egy párszor, hogy én írok egy jó hosszú hsz.-t, te meg egyetlen tőmondatban válaszolsz, de valószínűleg elég sokára fogunk előrébb jutni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 Wifi + BT PCI-E adapter
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest