Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Pontosítok. Ha így adom meg a kódot onclick="alert();", akkor működik, ha viszont hivatkozok a fv-re onclick="egyfv();" akkor nem látja, is ua. a hibát dobja.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Nem arról beszéltem, hogy simán az alert()-et rakd bele az onclick-be, hanem a FÜGGVÉNYT hívd meg ott, amit a suggestion.js-be pakoltál korábban, direkt ezért mutattam meg a tesztfüggvényt (testalert()), hogy hogy is gondolom. Legalább így tesztelni tudnád, hogy egyáltalán az ottani függvények meghívódnak-e.
De lehet, hogy azt csináltad, ezt sem írtad egyértelműen... eljátszhatjuk még ezt egy párszor, hogy én írok egy jó hosszú hsz.-t, te meg egyetlen tőmondatban válaszolsz, de valószínűleg elég sokára fogunk előrébb jutni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest